128

Анонимен

преди 4 години

Извън сексистките коментари нека сравним стандарта на живот: - Германия - Жена- Русия - Мъж

127

Анонимен

преди 4 години

Ако светът беше в женски ръце, щеше да е по-добър! Вярват го 41%---------------------АКО СВЕТЪТ БЕШЕ В ЖЕНСКИ РЪЦЕ ЩЕШЕ ДА Е СВЪРШИЛ

126

Adolf Eichmann

преди 4 години

Едни он най-жестоките надзиратели в лагерите са били жени - не гледайте физическата им слабост и слабоумието, те са в пъти по безкомпромистни от мъжете. Америка предпочете да избере абсолютен шут за президент пред жена, защото една злобна баба може да направи много поразии с тяхната армия и техника ;)

125

Анонимен

преди 4 години

За жените - най-важното е да раждат.

124

Анонимен

преди 4 години

А други 59% не го вярват и най вероятно са прави Същия бардак щеше да е ...

123

Анонимен

преди 4 години

До 12345Само дето при мъжете е различно-те са на почит в женските колективи и жените шефки са по-благосклонни към тях,отколкото към другите жени.Така че за теб като жена е по-добре да си в мъжки колектив и с мъж шеф,ама за мен като мъж е обратното.

122

Анонимен

преди 4 години

Още нещо от мене: една жена се чувства щастлива и пълноценна, когато е с мъжа си. Така че да бъдат живи и здрави мъжете , че без тях, жените няма да се чувстваме добре и пълноценно.

121

12345

преди 4 години

Работила съм и в чисто мъжка атмосфера, и в другата крайност. В колектив доминиран от мъже съм чувствала спокойна атмосфера с поглед към задачите. В среди доминирани от жени има сплетни, интриги, шушукане с началничката, забиване на нож в гърба и тъй нататък.

120

Анонимен

преди 4 години

Сигурно ще бъде по-добър. В краткия интервал от време преди да го затрият.

119

Анонимен

преди 4 години

До КратунТе ако са в свят, командван от тях, ще си изградят подходяща иерархия. Ще се справят след 100-200 години проби и грешки. Жертвите основно ще са от мъжка страна, но като е за по-добър свят, целта оправдава средствата.

118

Анонимен

преди 4 години

До НаблюдателЗащо ми извърташ думите? Говоря за капиталистическите демокрации, защото те са останали и философията им е актуална, за разлика от комунистическите. Та в капиталистическите демокрации властта зависи от парите, от общественото мнение и донякъде от партийната принадлежност. Затова жените с подходящи за политик качества (а такива жени не са много) реално нямат шанс. Затова се опитват да го компенсират "отгоре", с въвеждане на квоти и други простотии.

117

Кратун

преди 4 години

Ако имате щастието да поработите в "сплотен женски колектив" ще се излекувате от всякакви илюзии колко добър би бил цял един свят командван от жени.

116

Наблюдател

преди 4 години

До Анонимен 116:Щото комунистическите диктатури промотираха жените?Нямаше нито една да е на чело на комунистическите държави, а и в полит-бюрата им бяха по 10% от състава, колкото да ги има..

115

Шоп

преди 4 години

Само со представям, ако имаше повече като бабата макарелка на власт, Светът, особено европейският, щеше да цъфти!

114

12345

преди 4 години

Всеки път когато имам важно интервю или висящо решение на важен въпрос, се моля и кръстя да имам мъж за арбитър. Съображенията ми: мъжете са по-толерантни и по-концентрирани върху проблема; през детските ми години съм играла с момчетата-аверчета в групата на брат ми, като преводач съм работила почти изключително в мъжка среда, като инженер също - специалността ми беше мъжка. Понеже мъжете не могат да раждат деца, оставете тази работа на жените :)

113

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДори част от жените не вярват на тази теза.... :DТака е, аз съм жена и не мога да се съглася, че жените трябва да са над мъжете. Не съм съм съгласна, че жените трябва да бъдат първи и пред мъжете и те да управляват мъжете.

112

Анонимен

преди 4 години

Дори част от жените не вярват на тази теза.... :D

111

Анонимен

преди 4 години

В Християнската Вяра почитането на жената е нещо важно. Жената има ролята да бъде съпруга, майка, къщовница, помощница на своя мъж, грижовна майка и добра възпитателка на децата си. Православната Църква има примери за ДОСТОЙНИ жени- светици. Има жени-светици от царско и благородно потекло. Има жени светици, почитани като Равноапостолни (света равноапостолна царица Елена, света равноапостолна Мария Магдалина, света Равноапостолна Нина). А Пречистата Божия Майка е Закрилница на човешкия род.

110

Анонимен

преди 4 години

Жените ( както и тези на снимката ) носят панталони. А панталоните НЕ са женска дреха. Много малко са тези жени, които се обличат като жени и носят поли и рокли ( в дълга или прилична дължина), повечето женуря носят панталони, едва се различават от мъжете. Грозно е и неприличното поведение на жената. Ако една жена обижда и изговаря грозни думи - такава вреди на женската си същност. Грозно е и един мъж да псува, обижда и се държи просташки.

109

Анонимен

преди 4 години

Просто щеше да е друга цивилизация, а при сравняването на цивилизации тpудно може да се каже, коя е по-добра. Европейската цивилизация в широк смисъл почти винаги е допускала заемането на висок пост от жена (кралици, императрици и т.н.). По-скоро капиталистическите демокрации от миналия век до сега ограничават тази естествена възможност, заложена в културата. Затова се опитват да наложат измислени правила, които да поддържат положението изкуствено. Изкуствените неща обаче не са за добро.