8

До 6

преди 4 години

Ти шегуваш ли се? Всеки, който не е от мафията на ГЕРБ бързо ще бъде отказан, ако се опита да се включи в търг на ГЕРБ. Колко струва километър магистрала, а в случая даже не е магистрала, може да намериш в нета и не е нужно да си специалист. Писна ми от специалистите калинки на ГЕРБ. Хайде омитайте се, че съсипахте България.

7

Анонимен

преди 4 години

До Културно ми еЕ те тези 10000лв не са за архиологически проучвания.То въобще не е сигурно дали има нещо за проучване.Това са пари някой да се вясва отвреме на време там и да хвърля едно око дали случайно няма нещо ценно.Не дай си Боже да открият нещо ценно, строежът спира и тепърва ще се дават пари за разкриването му.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен5Като си толкова отворен, ще има обществена поръчка, подаваш документи за половин-един милион на километър, печелиш търга и строиш.Какъв ти е проблема?Досега поне един метър път построил ли си?Ще подадеш ли документи?

5

Анонимен

преди 4 години

Цената е по 23487 лева на метър или по 23,5 милиона лева на километър. По света цената е обикновено между половин и един милион долара на километър. ГЕРБ отдавна прекалиха са грабежа.

4

Пътуващ

преди 4 години

Да го почват вече, че не се търпи тапата на измисленото кръгово на Младост. От 4-5 години се говори за този участък и досега трябваше да е готов.

3

До 1

преди 4 години

Сългасен, че сумата на км е доста, но не става въпрос само за магистрала както беше с Тракия. Виж колко пътни възела има, локални платна и каква друга инфраструктура ще се м.ести или реконструира. Чудно ми е колко ще струа отчуждаването на терените.

2

Културно ми е

преди 4 години

при проект за 119 млн. лв. без ДДС се прави обществена поръчка за археологически проучвания на стойност 10 000 лв. без ДДС?!Похвално!

1

ss

преди 4 години

120 млн. лева за 6 км. ... а преди 7 - 8 години се възмущавахме на 1 млн. на километър магистрала...