5

пфффф

преди 4 години

Представител на ДПС в обищината е Бедри Алиев.Същия май се води и заместник кмет по чистотата.Тоя ако го накараш да преброи до 10 на български едва ли ще може.Ако се поразровят в миналото му хората които трябва, ще открият много интересни работи за него.Ама нали е от ДПС и господ т.е. алах го пази.Нямам думи щом такъв *** като него се води заместник кмет на община Свищов.Както е казал Цар Борис трети навремето-"Бог да пази България щото ние не можем".

4

драган

преди 4 години

Ами то най-вероятно на Генчо хората са го запалили, а шеф на сметта май е някой от ДПС. Защото общината си изхвърля нерегламентирано *** там, а в същото време хората плащат за депониране на сметта в с. Санадиново на регламентирана площадка. Та някой прибира разликата. Не аз. И така, кой и *** интерес да се запали сметището, сега ходи хващай изхвърля ли н,якой *** (и колко) там, или не. Ужасно бедствие е за града, не се диша!!!!

3

Тодар Правешки

преди 4 години

Лично Шорош е платил за пожара, за да бъде дискредитиран настоящия кмет, избран с подкрепата на БСП. Гнусен акт на герберите и седесарите, мечтаещи за реванш.Дрогаре, бдете!

2

тцтцтц

преди 4 години

Днес над Свищов отново се издигна черен дим.Явно кардиналите пак неможаха да изберат папа.Дано поскоро го изберат и видим бял дим, че се изтровихме тука с това опушване....

1

wtf

преди 4 години

99% от пожарите в тая страна са умишлени! на кой ли му пука!?