19

Я па я..!

преди 4 години

Посланичката може да иска , уж де , ама Борис не дава.

18

Анонимен

преди 4 години

Е нали не искахте преди няколко години? Румънците и българите ви бяха най-големия проблем.Нека пакитата и другите ислямски навлеци ви боцкат с ножчета сега, антибългарски изродени ***! Нямам търпение да станете халифат заедно с Франция, Германия и Швеция. Ще ви е акбар отвсякъде.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Работят им за без пари без осгуровки без договри без никаква отговорност от страна на рижавите крадци, нормално и аз искам такива да ми работят......От далеко си личат българските работодатели тип ЛАЙНАРЦИИИИИИИИИИ - до гроб!

16

Истината

преди 4 години

Вие си гледайте вашите тука. А дали ще се върнат или останат имат си родители и само горният знае, днес е слънчево, утре е дъждовно. Не плачете за чуждото. Постигнахме си целта, за което мнозина родители ви благодарим. А дали за добро или лошо, но за добро е навън, пред вашата свинщина. Извинявайте за неприлични те ни думи, но и ние искаме да сте като западните работодатели, но не сте мнозина от вас. Тук е диктатура. Само да покажеш глава и те започват с камъните, виж пример Слави и се увери.

15

Анонимен

преди 4 години

Неинтегрираните булсаткомита с 10 английски думи в остата не им трябват! Мястото им е обратно в 75 годишната кочинка (от тогава) - България!

14

Гостите

преди 4 години

В България дори и с връзки пак няма сигурност. Примери: започнеш работа, уредил те някой, след време идва някой директор при колега директор.. Може ли моята щерка, завърши.. Проблем няма, ще махна и ще сложа твоята/твоят,, щерка или син. Дай си парите и след това лапай мухите хохохо. Дадоха и сега работят на село, коли пълнят да си избият парите. Като ни четат западняци се хващат за главите си.. Там е друг свят, бели хора, с възпитание, а не бай *** гепаджия, рушветаджия и сие с чували от село.

13

Анонимен

преди 4 години

Преди 15-16 години си бе трудно ни казват те, но сега с английски веднага като сервитьор и си ок. Всеки сам за себе си да прецени, тук заплати в някои градове са около 300,340, а там са около 2200 лева български, 1000 паунда, но квартира, храна и сие, от къде дошли и там отишли. Средно положение има в бг, но е резерв за техните си чорбаджии...

12

пепи

преди 4 години

И аз искам нови гуми.Ама си плащам.Та и британците - ще се научат да плащат

11

Анонимен

преди 4 години

Британците са купували роби от Африка и са ги карали в американските си колонии да работят на памука и захарната тръстика.

10

Анонимен

преди 4 години

Типичния оранжев *** ( англичанин).Пред теб много любезен а в момента в който се обърнеш те залива с цялата помия Искали българите та по големи расисти от рижоците имали

9

ШибиРиби

преди 4 години

Те тея условия за които говори Н. Пр. За една нощ могат да ги отменят. Не почива ли на законова основа, я камилата я камиларя. Лягаш си в Лондон събуждаш се махмурлия в Чирпан.

8

Анонимен

преди 4 години

Работят им за без пари без осгуровки без договри без никаква отговорност от страна на рижавите крадци, нормално и аз искам такива да ми работят

7

Анонимен

преди 4 години

Много,много харесват бг чистачки! Чистят си жените всичко,че и се радват,когато англичаните ги потупват по рамото..

6

Анонимен

преди 4 години

Не видях един да се върне с Порше. Много хубаво било...

5

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво е на острова и не съм ходил никога. Но, няма задължителни неща, ако ти харесва там , стоиш си там и спазваш, ако не ти харесва , си идваш тука и си позволяваш безобразия.

4

Нищо ново

преди 4 години

Няма кой да им бере ягодите. Дори и пакистанците не искат.

3

Анонимен

преди 4 години

Хайде вмички в къщи и кой от къде е.

2

Анонимен

преди 4 години

О, а какво стана с анти-кампанията за кохортите българи и румънци, които щяха да оглозгат смешния Албион? Друга песен запяхте, бледолики. Само пакистанци за вас, заслужавате си ги.

1

Анонимен

преди 4 години

На Острова само робски труд, а в България - курорт и купон на морето.