13

До Тиберий

преди 4 години

И какво ни занимаваш в тая тема с тея рускижнедоразумения.тук пише как хората на запад правят открития,а не ни интерсува някаква си руска тема и въобще Русия.И без това руснаците с нищо не допринасят за науката.Да си ядат там радиацията в степния резерват и да не ни занимават.

12

До Тиберий

преди 4 години

Ама какво ни пука колко е стара русия или болшой театър ? Факт е ,че САЩ за кратката си история станаха най-успешната ,развита,богата и най-допринасящата за развитието на света държава ! А Русия ?! Еми Русия с огромната си история не прилича на нищо.Едно недоразвито бунище,бедно,мизерстващо и живеещо още в 80те години,което не допринася с нищо за по-добър свят,освен ,че са направили една менделеева таблица и носят радиация навсякъде !

11

До Тиберий

преди 4 години

Точно тук показваш,че си доста огрaничeн.Въпреки.,че САЩ отделят 700 млрд,реално отделят два пъти по-малък процент от икономиката си спрямо това което Русия отделя от тяхната икономика за военни разходи ! Руснаците отделят по-голям процент от икономиката си за отбрана от колкото САЩ,просто руснаците са бедни и мизерни и ти се струва,че не отделят почти нищо !

10

Тиберий

преди 4 години

До Така еТоест именно Русия върна българите към европейската цивилизация. А ако говорим за днешния ден също не си прав. Кой отделя повече средства за Атомни ракети, армия и т.н. това не е Русия,а САЩ със 700 млрд. долара, над 10 пъти повече от РФ! Виж какво направиха с Ирак, Либия и Югославия, това ли ти е "прогреса"?! Това е потвържение на агресивната й милитаристична политика А руската наука е толкова напред,че дори с мн по-малко средства изпреварва САЩ в някои военни технологии и не само.

9

Тиберий

преди 4 години

До Така еСлез на земята. Само Большой театър е по-стар от САЩ. Когато в Русия са имали наука и изкуство,янките са тепали индианци и роби. За коя цивилизация иде реч? Тяхната капиталистическа и джендърска империя деградира с всеки ден.Иначе Америка изсмуква най-добрите учени от света, вкл. руснаци, като отслабва националните държави, чрез войни,корпорации и финан. натиск. Туй няма да е вечно. Китай и РФ надигат глава. Впрочем,ако не беше Русия сега БГ нямаше да е в Европа,а глуха анадолска п-ция

8

Анонимен

преди 4 години

Има много тайни, но съвременните хора си мислят, че като имат жисием и карат скиджетове на морето, са стигнали върха на развитието ...

7

Анонимен

преди 4 години

На такава процедура не подлежат хората, дали гласа си за нещастника румен радев!защото такива индивиди акъл нямат, нормален човек не би подкрепил ра.понджи плиткорумен радев!

6

Така е ..

преди 4 години

На Запад работят за благото на човечеството , а *** прави ракети с ядрено гориво.Американците казват че преди 40 г. са правели такива опити и са се отказали ,заради огромното замърсяване при полет.Замърсяването обаче е най малката грижа на руснаците. Важното е да унищожат Америка. И не мислят че после няма кой да бута цивилизацията на пред.

5

Я па ти..

преди 4 години

До аз-ът 3 Имаш шанс само ако си милиардер. Но в България милиардери няма.

4

Анонимен

преди 4 години

Като гледам повечето 18-19 годишни си мисля, че ще пропусна ...

3

аз-ът

преди 4 години

Има шанс и за мен

2

Анонимен

преди 4 години

Честито на македонците и турците!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Скоро и на калинка и на банкянска тиква.