23

Аззз

преди 4 години

Бил е неудобен за доста хора

22

Анонимен

преди 4 години

Евреите са избраното племе на дявола! Сам Господ Иисус Христов в евангелие от Йоана като се обръща към евреите им казва вие твърдите ,че сте чеда аврамови,но аз знам ,че сте синове на лъжата и ваш баща е дявола ,той открай време е като вас лъжец и човекоубиец,затова аз нямам нищо общо с вас.

21

Аз

преди 4 години

Запушили са му устата бързо и сигурно!

20

Анонимен

преди 4 години

Бас държа че ученичките са се гордели че са изчykали такива известни хора и са се хвалели пред компанията си. А сега се разкайват.

19

Анонимен

преди 4 години

"бях заставена" е доста по-различно от "надпреварвам се"

18

Анонимен

преди 4 години

Да сме толерантни към отклонения като ЛГБТ, ***, отглеждане на деца от хомосексуални което също ги прави хомо а да осъждаме педофилите които не използват насилие си е чисто лицемерие. Още повече че в мюсулманските държави браковете с деца са разрешени и се толерират от пророка Мохамед. Какво е виновен човека че ученичките са се надпреватвали да го обслужват за да спечелят 200$? Не ги е насилвал. Парите са основната ценност за младежта а секса е като здрависването.

17

да бе

преди 4 години

Измествате фокуса, на кой му пука за бельото, друго е важното:"Именно Гислейн Максуел наредила на 15-годишната тогава девойка да прави секс с поне 5-6 известни мъже, включително със сина на кралица Елизабет II - британския принц Андрю. Като малка бях заставена да бъда сексуална робиня на принц Андрю. Между 1999 г. и 2002 г. с мен и множество други непълнолетни момичета се извършваха оргии, заявява Робъртс и допълва, че ФБР е прикривало милионера и влиятелните му приятели."Ценности А?

16

Анонимен

преди 4 години

Партитата, които продължавали с дни, пък се провеждали на остров Литъл Сейнт Джеймс в Карибско море. Гостите и момичетата, които щели да ги обслужват по време на оргиите, летели дотам с частен Боинг 727, станал известен като Лолита Експрес. Според регистъра на самолета Бил Клинтън се е возил на него 26 пъти.

15

Анонимен

преди 4 години

Епстайн е убит заради свои грехове от миналото по поръчка или поне със знанието на високопоставените си приятели.Малко преди милиардерът да поеме дъх за последно, ръководството на затвора неочаквано сваля специалното наблюдение на Епстайн,което му било наложено именно заради негов предишен опит за самоубийство.В килията му нямало видеонаблюдение,обитателят на съседната килия бил преместен само ден по-рано.Кой има полза от смъртта на милиардера и чии мръсни тайни той никога няма да разкрие?

14

Анонимен

преди 4 години

Евреина е ядосал кукловодите си (също евреи), затова го самоубиха и сега го калят след смъртта му. Всички юдеомасони в Холивуд и по високите етажи на хамериканската власт са педофили и пробутват либерални политики, докато играят другояче скришом.

13

R

преди 4 години

Има недостатъчно информация по случая Епстайн. Препоръчвам да внесете важни уточнения като:- било ли е споделяно бельото с други затворници, ако да за колко минути?- имало ли е къдрави косми в него?- да не говорим, че за специфично оцветяване и дума не става!Уточнявайте ги тия неща! Журнслистиката изисква висок професионализъм.

12

До 15

преди 4 години

Понеже ако беше тоталитарен режим, щеше да има правосъдие за големеца, нали?Нямаше дори да се стигне дотам да го самоубият, щеше да си продължава да изнасилва дечица още години

11

Анонимен

преди 4 години

"Плащал си за охрана в ЗАТВОРА" (охраната не го опазила от самоубийство)..."поръчвал си детско бельо в ЗАТВОРА" (обвинен в педофилия е КЛИЕНТ и поръчва и получава детско бельо)Странно нещо е демокрацията! Ама има банани по цяла година.. че и бонбони "тик-так".

10

Йоанко Козел

преди 4 години

А-у-у-у , колко интересно ,най.обикновен дърт педофил , с когото ни занимавате вече толкова дни ! Толкова ли няма за какво да пишете ?! Има , ама това ви е "спуснато" - народонаселението трабва да бъде възпитавано правилно !

9

Анонимен

преди 4 години

сигурно е странно да си купува детско бельо, но не знам да е незаконно и да го вкарат в затвора заради това?

8

Бай Иван

преди 4 години

Нищо, ЕС иска да озакони педофилията, тогава такива като този ще са на почит тук ;) !!!

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ГАДЕН ПЕДОФИЛ

6

Анонимен

преди 4 години

Имал човека пари - дал ! Щом му харесва детското бельо , той има право да прави с него каквото си пожелае. Някъде пише ли че е забранено да си купуваш бельо, та било то детско......????

5

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха го бастисали нищо нямаще да поръчва...

4

ь

преди 4 години

До Анонимен 3Човека пита за ортаците, не за клиентите.Лесли Уекснер и останалите.