22

Анонимен

преди 4 години

СЛУЧВАЩОТО Е ПРОГРАМА ПО РАЗКАРВАНЕ НА РУСКАТА ЗАВИСИМОСТ. УСПЕШНА

21

Анонимен

преди 4 години

До Мирише на банкрут 19 Ако ЕС се разпадне, веднага нападаме сърбете.

20

Анонимен

преди 4 години

Аванти пополо! Което ще рече, че популизмът носи аванти.

19

Мирише на банкрут

преди 4 години

Очертава се и Италия да напусне ЕС след Великобритания.При един разпад на ЕС ще има рев,плач и глад.Например България няма шанс да оцелее като самостоятелна държава.

18

Анонимен

преди 4 години

За дърпането на баницата.Принципно си прав, но не и в случая и ще ти кажа защо.Не си прав защото европопулистите са обединени в група водиха преговори три години назад и вече никой нищо не дърпа защото се разбраха как да си го разпределят за това бяха преговорите.Претенциите им за величие са насочени към външните пазари.А на Тръмп му готвят номера дето го направиха на Путин той ти качва а те се обръщат срещу него и се съюзяват с враговете му, като в Полша и Латвия на пример.

17

Анонимен

преди 4 години

Ех значи ама така обичам да чета статии от журналисти дето се правят че от всичко разбират а от писанията им лъсва че надминават по глупост социолозите а те имаха медал.Целта на Салвини принципно не д разпад на ЕС и той сам го каза много пъти.Това не е целта и на Полша Чехия Орбан и др.Тази цел я имаше само Льо Пен *** накрая к тя в отхвърли но вота пак я наказа за разлика от Салвини тя е на дъното и има още по-малко вот и от преди.Опасността е от превръщането на ЕС във фашистко подобие на ссср.

16

Анонимен

преди 4 години

в крайна сметка ЕС ще се разпадне на съставните си части точно заради такива политици като Салвини, Орбан, Льо Пен - все на заплатка при кремълската ватенка. Отвън и отвътре се натиска да се разпадне съюза и рано или късно това ще стане. когато един съюз е само на думи и всеки дърпа баницата към себе си става от играчка-плачка. Тръмпела и той играе срещу ЕС, така че въпрос на време.

15

Патриот

преди 4 години

Давай Салвини, България е с теб!

14

ЕС популизмус

преди 4 години

Популизъм е ЕС пропаганда на дженръдизъм и подмяната на населението с нелегали.

13

Гост

преди 4 години

ВСИЧКО дойде от поканата на Меркел към мигрантите и нахлуването им в Европа !!!! Нямаше никакви други сътресения ( финансовата криза вече отминаваше ) ! Заради вълната от мигранти , които всъщност никой не иска !!!

12

Анонимен

преди 4 години

Що за безумна и *** журналистика!?! Може ли да наречеш един, почти цял, народ - "популисти"???Хайде стига с тези либерастки квалификации!Италианците си искат Италия и това няма как да е "популизъм"!

11

Зозо

преди 4 години

Хахахахааа, путинските атакисти с код жълто на гащетата :))))))))))))))))))))Ех мечти :)))))))))))))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 4 години

Мани ги тея популисти, кажете какво става с проевропееца Юнкер, "оперираха" ли го в токсикологията?

9

Ха-ха

преди 4 години

Ако наистина Салвини успее да спре мигрантите и даже да ги прогони-то заслужава пълна подкрепа и е пример за всички в Европа!На всички необременени идеологически е ясно,че миграцията от Азия и Африка унищожава Европа!А икономическата му платформа въобще не е популистка.

8

УМЕН

преди 4 години

Няма значение коя политическа сила ще управлява Италия, важното е да се спрат морските кервани с майймууни на Сорроссс.

7

Анонимен

преди 4 години

5, ако си дyпeдaвeц като Буда Тиквоний, те наричат "европеец".

6

Анонимен

преди 4 години

Абе Италия е голяма икономика и ако застраши еврото и ние сме в еврозоната ще берем гайле.Докато не сме приели еврото ще сме добре,после олеле!

5

Анонимен

преди 4 години

"Национализмът на "Лига"-та включва затваряне на пристанища за мигрантите, планирано налагане на глоби до 1 милион евро на всеки, който помага на бежанци в морето,"Toест ако си патриот като Салвини ти викат "популист", а ако си дyпeдaвeц като Меркел, те наричат "европеец".

4

Анонимен

преди 4 години

Щом хегемонът обяви, че в някоя страна популисти са дошли на власт, опасната фаза е неминуема. Започват да ги наричат режим, диктатори и им спретват майдан.

3

Да питам

преди 4 години

."Матео Салвини, опасност за Европа"....За коя по-точно Европа е опасен Салвини ? И, ако в Полша и Унгария е станало по-зле, хората там отдавна да са се вдигнали ! Бих гласувал с две ръце за български "Салвини" ! Ама, де го ?!