78

postradal pasi

преди 4 години

До АнонименТИКВАР ГЕНОЦИДОВ ДА СЕ МАХА ПО- БЪРЗО че не останаха българи в България

77

339

преди 4 години

Как няма да печели Герб-ами вижте му името.Обречено на успех.Който го е измислил е гениален.Само още една партия наподобава,но е по малка.ДБГ-Движение България на гражданите.

76

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

75

Анонимен

преди 4 години

За герб стабилността е, когато народът си трае, а баце си прави каквото си е наумил.

74

1

преди 4 години

др;борисов,мога да ви повярвам за думите,че герб-комунисти мисли за стабилност,след като всички българи се сдобият с асансьор в апартаментите си ,или с тераска,каквато има предложения от вас посланик във Валенсия пацо-тераската,иначе не можем да ви вярваме.

73

Анонимен

преди 4 години

Пззи боже от тази "стабилност' че народа се изтрепа.Бг е стабилно на дъното на Европа и на нивото на Того и Мали.На българите мозъка е по-малко и от този на ***.

72

Анонимен

преди 4 години

тоя дърт чичкa ББ му е време да пусне кокала вече - държавата да я остави на по-млади и кадърни от него

71

Fallschirmspringer

преди 4 години

""ГЕРБ мисли за стабилност"" По-точно мисли за кражби,за задоволяване на набедените олигарси и най-вече за бедност.Те нямат необходимият когнитивен потенциал,за да мислят за нещо друго.Хора без потекло и минало,по прищявка на съдбата ,в случая действувала чрез ръката на Борисов попаднали на място където демострират своята умствена недостатъчност.Единствено могат да усвояват /крадат/ еврофондове.Никаква мисъл за промишленост,за иновативни технологии,а само нискокачествено потребление

70

Стратег

преди 4 години

Вижте, Симеонов, оня ден го каза: Държавата не върви;))) и наесен, ще се търси предоговаряне с ГРОБ;))) Защо? Защото Симеонов е наясно, че Стабилитетът, не всякога означава Развитие на Държавата, често той означава именно Застой, Заблатяване и Гниене. Развитието е динамичен и много рисков процес, изискващ динамични и творчески личности, а не папагали на заплата. С такива, нито ГРОБ, нито Патриотарите, нито, който ид а е в днешният политически спектър не притежава. Имаме само Суджук от Ламтурници

69

Ха-ха-ха

преди 4 години

"Тази година полустабилност, догодина стабилност!"

68

"ВИЕ СТЕ ПРОСТИ

преди 4 години

АЗ СЪМ ***, ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ" - ЦИТАТ ОТ ПОЖАРНИКАРЯ БОЙКО БОРИСОВ. НЕ СЪОБЩАВА ЗА КАКВО СА СЕ РАЗБРАЛИ С МАТРЯЛА, НО ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА ПОЖАРНИКАРЯ СЕ ВИЖДА, ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ПЛАМНАЛА И ГОРИ ОТ КРАЖБИ, БЕЗУМИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ. ЕДИНСТВЕН СПАСИТЕЛ СЕ ЯВЯВА ПОЖАРНИКАР - БОКО, КАКТО МУ ВИКА НАРОДЪТ И ПП ГЕРБ, БЕЗ ДА МИСЛИ И ПРЕМИСЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ПРЯКО ВОЛЯТА НА ПОЖАРНИКАРЯ. СЕГА РЕДОВИЯТ ЧИТАТЕЛ, КАК ДА ПОВЯРВА, ЧЕ ГЕРБ МИСЛИ, ПРИ ХИЛЯДИ ТВЪРДЕНИЯ, ЧЕ ПРАВИ ВСИЧКО, КОЕТО НАРЕДИ ПОЖАРНИКАРЯ....

67

Анонимен

преди 4 години

За да вярваш на един човек,трябва поне малко да го уважаваш.Е,за какво уважение към простотия,наглост и нарцисизъм може да става дума...

66

ЛОШО

преди 4 години

Вече станаха 30 години от падането на Соца . И Премиера Борисов , който близо 25 години е на власт , говори за Стабилност ?В другите Държави , включително и Русия , критикуват Правителството че Просперитета е бавен ?

65

Анонимен

преди 4 години

Защо винаги се дрънка и насажда опорката,че ГЕРБ няма алтернатива и веднага се слага другото ГЕРБ еее БСП де ама те пак БКП като ГЕРБ.Алтернативата не е в парламента в момента кога ще го разбере народа това?Всичките в момента в парламента са за смяна.

64

Анонимен

преди 4 години

Аз незнам за по-стабилна държава в света.Икономиката се развива с рекордни темпове.Най- големите инвеститори откриват производства в България,защото това е огромен престиж за тях.Високата покупателна способност на българина е пословична по света.България има прекрасен ръководител в лицето на Боко Тиквата,който е известен по света със своя изключителен интелект и далновидност.

63

Анонимен

преди 4 години

А тоя *** Москов също цзнаем какво ще каже...баста !

62

Анонимен

преди 4 години

Е стига де ,знаем всичко наизуст ! Стабилни сме ,нямаме вече хора защото завод до завода, макроик. ни показатели.......

61

АНТИ

преди 4 години

"Има страшно много хора, които са недоволни, но те не виждат алтернатива кой да дойде."----------------Абе, вЕрно ли ?!Разбраха, че който дойде, ще краде като за последно.

60

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ няма алтернатива. Ако сега има избори ще спечелят много повече от БСП. Но и БСП да спечели нищо няма да се промени. И БСП ще мислята само за стабилност и ще следват началниците, щото ако не слушат началниците ще има големи трусове. А тогава в ролята на опзиция ГЕРБ ще правят всичко възможно да създават нестабилност както сега правят БСП. Кво да прайш - демокрация, кво да прайш.

59

АНТИ

преди 4 години

ГЕРБ мислят, как да крадат - стабилно ...