25

Анонимен

преди 4 години

Бг вече е ТОТАЛКА !ЗАКРИВАЙ!

24

Ей, пубери!!!

преди 4 години

Ще се надишате и ще се отровите с амоняк и ще си изгорите лицата и белите дробове с азотна киселина. Заради 5 мин съмнително удоволствие ще останете ИНВАЛИДИ АСТМАТИЦИ за цял живот ще се задъхвате от 5 стъпала и от ходене 100 метра на равен тротоар. Азотната киселина може да ви изгори очите и да ослепеете. Достатъчно умници като вас са ослепели при опити да "сготвят" различни дроги, това поне го знаете със сигурност.Над 210С селитрата се разлага с отделяне на чист кислород и ВЗРИВ

23

Ей, пубери!!!

преди 4 години

За умниците, които искат да нагряват амониев нитрат (селитра) NH4NO3 за да се надрусатПри 110C<t<170C селитрата се разлага на АМОНЯК и АЗОТНА КИСЕЛИНАNH4NO3 --> NH3 + HNO3Амонякът е опасен задушлив газ с остра миризма. Азотната киселина е много агресивна (силно разяждаща) запалима!!! и взривоопасна!!!При t между 170 и 210С наистина се отделя райски газ, но няма как да контролирате тевпературата на веществото и на процеса. Ще се надишате и ще се отровите с амоняк и ще си изгорите лица

22

Анонимен

преди 4 години

До Що ...не бесят се

21

Що

преди 4 години

Като има да си дават парите за подобна глупост, що да няма и хитреци да печелят от това.

20

турист

преди 4 години

Ех, Че Хубаво ех, че хубаво....Само в рая на дрогата, може да се намери. Като в 1888 г. да ти вадят зъб..

19

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха... Не зная дали за малко NO2 струва да се пише статия, че и да му се вика дрога... Ама ако тука журналистите получават някакви пари, райският газ е... Егати абсурда

18

От Уикипедия

преди 4 години

Заради експлозивните си свойства и свободния режим на продажба амониевият нитрат (амониева селитра) е често използван при терористични атаки. По тази причина в някои държави (например Германия) употребата на чист (несмесен с други вещества) амониев нитрат от физически лица е забранена със закон.

17

Анонимен

преди 4 години

Стоката е според купувачите, а на море в България ходят най-пропадналите.

16

Анонимен

преди 4 години

Е и? Като няма забрана да си дишат.

15

Анонимен

преди 4 години

Това с амониевата селитра, да си я награваш в къщи .. може здраво да се наиграеш

14

Анонимен

преди 4 години

Амониевият нитрат, наричан още амониева селитра е химическо съединение с емпирична формула NH4NO3.При нагряване (T > 170 C) амониевият нитрат се разпада по уравнението:NH4NO3->H2O+N2Oпри това се получават вода и райски газ.

13

Анонимен

преди 4 години

Джурналята да ги хванеш и с един речник бой и бой! Каква "забранена дрога"? Имате сушени парцали "райски газ" ли? Изобщо думата "дрога" с нещо за друсане ли е? Май не сте отваряли речник? джурналя....ля.. ля

12

Анонимен

преди 4 години

Райския газ се получава много лесно в домашни условия. Просто загрявата Амониев Нитрат на 100 градуса и отделените пари са райски газ. А амониевия нитра или още известен като Амониева силитра е искуствен тор и се продава свободно.Това учителя по химя в 10 клас ни го показа. Голям смях падна на упражненията по химия.

11

Анонимен

преди 4 години

Общество, каквото има тук наоколо е конфузно Гледаме гузно. Рибите за Никулден винаги нещастни Цял живот са расли, въпреки това са малки. Само не пей така напук на моя слух и недей тук да отваряш тоя Гей Клуб!!! Какъв е тоя ляв ремикс Азис (?) кавгив Една част от тия хора е напаст! Оди пий Вениш. Горчиво! Ше се сетиш. Чакаш немец да те заведе в Бремен. Аре стига му. Чакаме лилавия КОЗ! Бях в тайната ливада - е разкош. Това е наболял въпрос. Днеска ше попитам Нешка Защо пускам кафява лента, гореща. Некой хора цял живот са немощни. Некой *** искат почерпошки!

10

Петров

преди 4 години

Страхотна тема, браво на журналистите...Какви знания, какв умение да намират и композирт изложние по исторически, културни и обществени теми, каква грижа за обществото, каква ясна морална позиция, колко мисъл за младежта и бъдещето. Ботев срамежливо мълчи някъде с неговите статии.

9

Анонимен

преди 4 години

Друсат ?!Вдишват ?Аз ДруСам крушата в момента :)

8

дрОгар

преди 4 години

При свръхдоза някои остават усмихнати завинаги.

7

asdf

преди 4 години

Слънчев бряг раят на дрОгарите, любимците на бързите кредити. Клоака накратко.

6

Анонимен

преди 4 години

Познавам една от продавачките.Дават им 50 лв надница и си докарват поне 100 лв бакшиш - това за 5 часа работа.Без коментар .