17

1

преди 4 години

С 300лева слънцето си купува две кубински пури.

16

Анонимен

преди 4 години

Типично за ГЕРБ ...Пак гласувайте за мутрите ...

15

Анонимен

преди 4 години

Всичко е пунта мара в тая държава откакто Пунта Мара е на власт!

14

Анонимен

преди 4 години

Нинова на позитано 20 ли си е правила селфито ???

13

House M.D.

преди 4 години

Каква оказия е принудила Габи да напише думата "оказания"?

12

Joko

преди 4 години

Ба си джурналята и правописът им. Ал о о о, пише се УУУУУУказания.

11

гербисто-патриот

преди 4 години

Абе вие какво си мислихте, че ей така ще се дават по 300лв. на прасе ли? Не си го и помисляйте, ще се дават по 300лв., но на стопанство ако си частник, а не на прасе. На прасе ще се дават по 300лв. само на фирмаджийте.Добре че народа слуша какво му се казва и изпълнява без да мисли много.

10

Анонимен

преди 4 години

На всички снимки все прасета без картончета на ушето,а туй значи без номера и имена за индентификация коет е недопустимо за ферми-домашни,районни,малки,големи в коит стопаните си ги знаят и по белези,а туй значи че службите как ветеринарни отговорни за тяхното лечение,картотекиране за хоспитализация с диагнози да ги различават по картони за процедури назначени за лекуване,но когато ги регистрират с данни трябва да са описани,че кои фермери ще откажат таквиз грижи щом ги обгрижват през туй време.

9

Мислеща

преди 4 години

Искат да ги откажат , не само да вземат тези пари, ами и да отглеждат вече животни в задния си двор!

8

Кратун

преди 4 години

Какво се прави ли? - Всичко възможно, за да не се дават пари.

7

Уудващ

преди 4 години

За краденето и прането на пари следи не остават, но когато "дават" се документира тъпо и безмислено.

6

iceblast88

преди 4 години

Като върховната простотия на русенската община да трябва да докажеш,че си наследник за да платиш 15г. такса за гроба на роднина.Само в Абсурдистан може да те пратят в общината да трябва да платиш и да си извадиш документ с които да ти позволят да платиш такса за нещо си.После защо хората се махат от тази страна?Е как няма като такива простотии са ежедневие,а хората искат да живеят в нормална страна където да има възможно най малко бумащина!Скоро ще искат каменни плочи по птеродактили да пращаме!

5

iceblast88

преди 4 години

Накрая ще се излезе,че цялата бумащина и нерви не си заслужават 300-тата лева и така ще откажат масата от хората от тази помощ!Целия цирк има две цели-да откаже хората от помощите и да послужи за извинение за назначаването на още напълно безполезни и никому ненужни държавни служители които да си къткат на местата и да гарантират гласове на партията майка!Администрацията в Абсурдистан е станала толкова раздута и ненужна,че и се налага да измисля всякакви глупости за да оправдава съществуването си

4

Мая

преди 4 години

Хайде стига сте се отчитали с тези прасета.

3

Хачиман

преди 4 години

Ще му види сметката за тия свинщини ама му трябва време ... дал съм му ...

2

оБЕСЕН ЯЗОВЕЦ

преди 4 години

оКАЗАНИЯ ?... марш в първи клас :)

1

Истината

преди 4 години

Ние сме най-богатата страна - харчим за административни глупости и бумащина десетки милиони, да не говорим колко хартия и канцеларски глупости се купуват....а само ако държавната администрация разбираше малко и от компютри.... толкова ли не можахте да го направите с електронен формуляр. Ама нали леля Денка от администрацията трябва да си получи заплатата. Кой знае половината прасета даже и ги изядоха