31

шо гун-чо

преди 4 години

Перуката прави опит да командори Китай,ха ха ха

30

фен

преди 4 години

Оранжевия *** с всяко свое изказване се резили и става за смях! Направо ме кефи от всякъде. Вива ла'Тромпет! Как само се гушкаха и си държаха ръчичките с Макарона... Умилих се от спомени

29

Антоан Екзюпери

преди 4 години

тоя клоун сочи с пръст кой ли не, къде ли не.....абе аланкоулу, тея дето играят с тебе на масата са измислили играта /те и затова са там където са без 22трлн. външен дълг/ дето се вика хубаво е като надуваш пи--ш--ката да я пълниш с твоя кръв.....но керванът си върви така и ще върви още N...години

28

Анонимен

преди 4 години

Заблудата на тръмпуняка: защо симисли, че на Китай му трябва на всякацена търговско споразумение със сащ днес?А защо да не бавят и да видят как щеминат изборите в сащ?

27

Анонимен

преди 4 години

Нека другарят Си също да предупредисащ, че ако се месят в чуждодържавни работиможе скоро да се разпаднат.

26

Анонимен

преди 4 години

На бай тръмп му е беднафантазията.. Китай е на2500 години, а сащ са на300. Не виждам на базатана какво се опитва да гипоучава -- сащ са по-малки ипо територия и по население.

25

Анонимен

преди 4 години

Говедарските провокацийки няма да успеят. И тук.

24

ДИмукрация

преди 4 години

Мисля, че е време САЩ да даде свобода на щатите по етнически признак, както мюсюлманите Косово.Италианците в САЩ трябва да имат своя собствена държава, а не да са част от някви обединени щати.Също за германци, французи, немци, китайци, японци, мексиканци и прочие.САЩ кога ще дадат независимост на народите обитаващи САЩ.

23

Мда

преди 4 години

Защо Тръмп не обяви война на Китай?Ха, ха, някой спомена "Опиумните войни".Прав е!

22

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Неее, няма да има Тянанмън- ще има Мънанатян и много бой по протестърите. Цветната революцийка там няма да мине и САЩ могат само скимтят."Почти съм на твоето мнение. Мисля си че Китайците са видели как Рашките се справиха с протестите в Москва. Изсипват една сюрия полицай. Всеки който малко или много прилича на протестър се арестува и след това се търси по записите на камерите случаен миновач ли е или започват дело срещу него за каквото се сетишДело след дело = тишина и спокойств

21

Герихт

преди 4 години

Ако тръмп беше малко умен какъвто не е щеше да продава оръжуя и на двете страни и да ги насъсква.Така се печелят денги.

20

Анонимен

преди 4 години

Неее, няма да има Тянанмън- ще има Мънанатян и много бой по протестърите. Цветната революцийка там няма да мине и САЩ могат само скимтят.

19

Гошу

преди 4 години

Тръмп предупреди Китай:....Китай си го премести.Случаят приключи.

18

Анонимен

преди 4 години

Единствено в интерес на запазване на добрия политически тон Китай прие предупреждението на Тръмп с трудно прикрита насмешка.

17

Анонимен

преди 4 години

"X-15 достига 108 км височина през ........1959 г."От пренатягане за центове почна да бъркаш статиите. А ходи си почини малко.

16

Си Цинпин

преди 4 години

предупреди САЩ: "Да няма нова Гражданска война!"

15

Анонимен

преди 4 години

До Щерю Според Библията и само Библията (демек липсват всякакви достоверни източници), въпросното лице е убито от римляните, който по това време са окупирали т.нар Свето земи, но самата екзекуция е съмнителна, защото както се споменава в гореспоменатата книга, въпросният е бил забелязан 3 дена след предполагаемата си смърт.Та, кой евреи са убили някого, ако изобщо е убит на първо място?Чакам отговори, но предполагам, че освен минуси и нападки, друго няма да получа.

14

Анонимен

преди 4 години

Техен со е. Ако искат ще пуснат две бомби над града и ще го заличат. Не е американски град, следователно американско президент няма думата.Точка .

13

Ха-ха

преди 4 години

До Анонимен"Хонгконг не е част от Китай и се бори за независимост."Това и за виц не става...

12

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаХонконг не е част от Китай и се бори за независимост.