8

Лиляна

преди 2 години

Би трябвало върху опаковката на лененото семе да се изпише предупреждение за опасност от предозиране и натравяне с цианид! Ако го пишеше това, нямаше да съм в критично положение. Да се опише и несъвместимата комбинация на лененото семе с аспирин протект, защото аз освен, че съм предозирала пия и тези хапчета, а предупреждение на опаковката няма!

7

Лиляна

преди 2 години

Смляното сурово ленено семе в доза повече от кафяна лъжичка предизвиква отравяне с цианид. Невероятно, но факт, защото днес бърза помощ идва у дома точно по този повод. Изобщо не ми беше хрумнало дори, че мога да се отровя с ленено семе. В продължение на 5 дни всяка сутрин си слагах по една пълна супена лъжица смляно ленено семе в кисело мляко за закуска. Изпитах всички симптоми на отравянето. Не го пожелавам на никого чувството, че умираш. Внимавайте с лененото семе!!! Не е шега!

6

Анонимен

преди 4 години

Споменатото вещество май е прословутият витамин Б17, който се съдържа и в кайсиевите ядки,бадемовите, в семки на ябълки, круши и много други и му се предписват противоракови свойства. Дозата прави лекарството.

5

Златка Хамериканката

преди 4 години

Най добре е узо една кана /300 мл/ на денонощие . За опресняване на софтуера. Другото е от рогатия.

4

извинете кой/я

преди 4 години

Ан 3, внимавай, че Утре ще кажат, че Ти си разпъснал цианида, в полубуно състояние !)

3

Анонимен

преди 4 години

Аз толкова много ленено семе и то смляно съм изял ама не съм се отровил с цианид. Утре ще кажат че и сярна киселина съдържа да ги *** и тия учени.

2

бг

преди 4 години

Европейската агенция по храните е част от ЕС, а той е творение на юдомасоните които водят геноцид срещу белия човек в Европа. Повечето семена са полезни за човека.

1

Йоанко Козел

преди 4 години

Това е най-голямата заблуда за тази "супер храна",упорито пробутвана от куцо и сакато за лек на всякакви болежки !Естествено на доста сериозна цена !А всъщност е отровна !Най-сетне малко достоверна информация , опитваща се малко поне да ни отклони от търговското печалбарско зомбиране !