8

Дагелмод

преди 4 години

Да не сме ги канили при нас тези ***? Който ги обича и милее за тях да ги издържа и храни със свой пари. Господа евреите дето толкова ги защитават да ги вземат у тях а не да ни ги разселват сред нас.

7

Анонимен

преди 4 години

A тези, при положение, че им казват, че границите са затворени и не приемат кораби с какъв акъл отиват там, а не се приберат от където са дошли?

6

да живее България

преди 4 години

Ще доживеем деня, тези, които работят в НПОта да бъдат съдени за държавна измяна, заедно с мръсниците, които финансират този проект и политиците, които са си продали душите. Не, няма да успеят и ще има разплата. Зад Салвини стои народът на Италия.

5

българин

преди 4 години

Леле леле...Тоя шоколадов тен..Ще разнообрази белите Европейци.Това е и идеята на САЩ! Не бягат към САЩ ..А в коридор към Европа. Защо ли? НЕЗАБАВНО ЗАТВАРЯНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАНИЦИ ЗА ЕМИГРАНТИ! Да спасим Европа!

4

Анонимен

преди 4 години

Педро Санчес е кукла на конци на Сорос. Това вече е ясно на всички след като двамата бяха на 4 очи малко след като го избраха за президент. Също така организацията Опен Армс е част от "Отворено общество" . Кораба е финансиран от Сорос и прави линия като ферибот до Либия, товари и разтоварва в Европа. Те не намират бедстващи хора в морето. Просто отиват да ги вземат. Санчес е част от крайно опасните лакей на Сорос и работи против интересите на европейците. Ситуацията е критична. Поклон на Орбан!!

3

ай сиктир

преди 4 години

Интересно кога ще бъдат окошарени трафикантите на хора от разните НПО-та криещи се зад фалшивата загриженост за мигрантите.

2

Анонимен

преди 4 години

Да ги карат към Франция понеже там могат да минат за светли французи.

1

Анонимен

преди 4 години

Да си ги приемат и да си ги хрантутят, но лицемерите ще искат да ги разселват. Ричард Гиър и Бардем да ги приютят по вилите и именията си.