7

Цвети

преди 4 години

Бях хипертоничка 15 години с куп лекарства. От две години след няколко гладувания от по 21 ден забравих кръвно и лекарства

6

Жоро

преди 4 години

Спорт движение по малко нерви качествена храна и кръвното го няма не е до ген а до начин на живот

5

Анонимен

преди 4 години

Искали са да кажат прясно сирене, ама все гледаме да направим реклама на някои чужд продукт.

4

Пиянде

преди 4 години

Нито ракията, нито виното имат връзка с хипертонията. То и ако мяташ тухли ще вдигнеш за малко кръвно. Обичайно я водят с неизяснен произход. Предполага се че има връзка с бъбреци, но най вече е наследствена в кардиологично отношение. Не се ли контролира медикаментозно, инфаркта или инсулта е гарантиран. Подкрепям мнението на 1-вия.

3

Анонимен

преди 4 години

"Имате ли високо кръвно си вземайте хапчетата до края на живота си!"То тва да не е родилен белег че или го имаш или го нямаш? По-скоро изследвания, здравословно хранене, спиране на цигари, алкохол, захар, сол, и още един куп неща, спорт е истината ако имаш проблеми с което и да е. Ако нямаш здpaвословни проблеми не е проблем да пиеш и пушиш, но няма гаранция че няма да си докараш здравословни проблеми по този начин. Въпрос на ген.

2

Анонимен

преди 4 години

до 1 Аз си шорам всеки ден по 200 грама домашна и нямам проблем с кръвното. Проблемът е че зимно време пийвам и червено вино, а от него го вдигам малко.

1

Хипертоник

преди 4 години

Ще утрепете някой с глупотевините! Имате ли високо кръвно си вземайте хапчетата до края на живота си! Мой приятел си отиде преди две седмици ненавършил 50 заради това че вярваше на подобни нелепици !