29

Анонимен

преди 4 години

А дали ще могат да го модифицират да пържи мозъците на разни политици като си помислят да краднат ?

28

Анонимен

преди 4 години

То така хранителната индустрия ша фалира уа и ще повлече и фармацевтичната от части.

27

Анонимен

преди 4 години

До 26Тялото кма далеееееч по-малко нужда от това, което разни хора усвоят. Па и ако си с 40 кила над нормата, можеш да оцелееш с по-малко храна доста врем ;)

26

Анонимен

преди 4 години

Е то си има регулация в мозъка за всичко, пристрастените към храната са я съсипали явно, а индустрията е помогнала много за това. Сега същата индустрия ги кара да си плащат отново и да се увреждат отново, за да върне естественото им състояние.

25

Анонимен

преди 4 години

Това не е ли опасноможеш да не мислишза храна, но тялото да има нужда от храна . То и друсаните с амфети могат да не ядата с дни, ама това не значи, че тялото няма нужд от храна.

24

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си безмозъчен да си сложиш чип в мозъка, мечтата на глобалистите.

23

Анонимен

преди 4 години

И аз искам чип!Да мога да мисля само за БСП и Нинова!

22

Анонимен

преди 4 години

Трябва да измислят чип срещу кражбите и алчността за пари и имоти на политическата каста. Една кастрация на алчността чрез химически вещества или чипове.Всеки политик трябва задължително да бъде кастриран срещу алчност по химически или физически метод.Трябва да се открие кои вещества правят политикът алчен крадец и да се открият антагонисти.

21

Анонимен

преди 4 години

дебелите българки са отвратителни

20

Анонимен

преди 4 години

Скоро и чип в оная работа, за да могат службите да следят колко често го правите с жената върху смарт леглото с интернет връзка.

19

Анонимен

преди 4 години

До 17В огромната част от същестуването си, видът ни в разчитал на много ограничени ресурси. Допреди 100 години е било огромна рядкост, човек да има достъп до храна редовно. В Италия, според романът Кръстникът, хирата с коремче са се считали за важни особи, преди има няма 80 години. На някой им е заложено, да са ядът постоянно, защото не се е знаело, кога ше е следващия път, когато ще имат шанса, да го направят.

18

Дебел

преди 4 години

Проблемът ми не е в мисленето, проблемът е че ям без да мисля...

17

Анонимен

преди 4 години

Това не ме притеснява толкова, колито другото, че ако някой измисли полезна технология и тя не стане публична, кажи речи сме зверски прецакани. Вижте, на какво ни правят някакви много загубени политици, а я си представете, че с един имплант, утре същия става по-умен от Айнщайн и има мигновен достъп до цялото човешко знание и може да мисли стотина пъти по-бързо ....Страшно си е!

16

х

преди 4 години

Не е важно колко ядеш, а какво ядеш. Сигналът за ситост отива към мозъка ако ядеш както природата е отредила и няма нужда от чипове и други хай тек измишльотини.

15

Анонимен

преди 4 години

До 14Аз съм гледал филм в машините завладяха човечеството и ги сложиха в някакви машини и те сънуваха някакъв виртуален свят и к аше един дето фююююю мюююю летеше и носеха всички черно ....И какво, както си гледал един филм?

14

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям. Това е добра идея.

13

АнонимеН

преди 4 години

ГЛЕДАЛ СЪМ ФИЛМ СЪС ХОРА НА КОИТО ПОСТАВЯХА ЧИП В МОЗЪКА ЗА КОНТРОЛ НА ПОВЕДЕНИЕТО И ЧИПА ГИ ПРЕВЪРНА БУКВАЛНО В ЧУДОВИЩА ВМЕСТО ДА ПОМОГНЕ!ТАЗИ ИДЕЯ НЯМА ДА СВЪРШИ ДОБРЕ ЩОТО ВСЯКО ПОДТИСНИЧЕСТВО Е КАТО ДА ЗАТВОРИШ ЗВЯР В КЛЕТКА !!! КАТО СЕ ОСВОБОДИ ЗВЯРА СТАВА СТРАШНО!

12

Анонимен

преди 4 години

Е,така се постига мигновено,"ефектът на Настрадин ходжа" с магарето му!А с него се постига и ефектът на Малтус!А и мат'рялът вече е полуготов,след експериментът на Тиквун и НАЙ-ДЕЙНОТО СЪУЧАСТИЕ НА САМИЯ МАТ'РЯЛ!

11

Гoшу

преди 4 години

А чипа ще има ли и GPS? Поне с отслабването да можем да откриваме и къде наблизо има KFC и Макдоналдс :)))

10

А така!

преди 4 години

Чип в мозъка, пръстен на стомаха, и пак ще успяват да се нашишкат, което сам не си го направиш, и два чипа в мозъка не могат да ти дадат.