32

Анонимен

преди 4 години

Съветският съюз и Горбачов обединиха Германия.Днес в Евопа се разпространява десният тоталитаризъм. Европа винаги подкрепя десния авторитаризъм и тоталитаризъм в Европа. Десните режими на Франко, десният режим на гръцките генерали, десните преврати в Латинска Америка, Пиночет, фашистките селища в Латинска Америка бяха подкрепяни. Борбата през Студената война беше между левия и десния тоталитаризъм.

31

Шопо

преди 4 години

Добре че беше оня перушан с белега на главата,Горбачов, иначе още щяхте да марширувате на 7 ноември...

30

Анонимен

преди 4 години

До 30Колега не лъжи!Хрущов никога не е работел като свинар,бил е овчар.

29

Германохейтър

преди 4 години

Немската армия се готвила за война заменяла Тауфуните с Месершмити с перка от ВСВ хехе.Треперете съседи немецо го е измислил и идва идват и още няколко танка страшилища ама нямало кандидати за огняри хехехе.

28

Тодорчо

преди 4 години

Поредното западно лицемерие. Протестантките еретици пак лъжат. Трябва да благодарят на Русия за това, а не на бившия им фашистки съюзник. Също така да благодарят и на товарищ Сталин, че ги освободи от фашизма. Иначе за джендъризацията и ориенталския оттенък на съвременна Германия да "благодарят" на капиталистическите кхмети от Вашингтон. Много немци имат носталгия по чистата и бяла ГДР.

27

Горд Валонец

преди 4 години

Хехе тая си мисли че още германия е някаква империя заедно с австрииската ко.ина !Свърши тая дъртофелница германия е треторазрядна държава с 300к територия и нищо за в бъдеще няма да зависи от нея.Измислена държава създадена 1871 продукт на Бисмарк.Ама той почина отдавна!

26

Анонимен

преди 4 години

Всъщност първата идея за обединение на Германия е на Берия още 53-та година.Ноооо идва свинаря Хрущов и строи стена.Четете повече ;)

25

kukla

преди 4 години

Ляля Меркел дано като отиде в Унгария да забегне на някъде, че да миряса. Нея вече никой не я има за нищо. Германските медии всеки ден се питат кой ще я наследи. Посочената от нея за наследничка, грубо наречена АКК поради факта че не си струва да се запомня името й, няма никакъв авторитет. Паниката в Германия е голяма, Меркеловата партия губи позиции и след десетки години на власт, май май няма вече да управляв.

24

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалата за онези които не са запознати с историята!След разгрома на Фашистка Германия западните сили в лицето на САЩ, Британия и Франция(оказала се в числото победители по настояване на Сталин) решават, че държава и нация Германия повече не трябва да съществува!Сталин е против унищожаването на Германия с прочутата си фраза" Хитлерите идват и си отиват, а немския народ остава".С падането на Берлинската стена отново Запада е против обединението на Германия и пак СССР помага.

23

Анонимен

преди 4 години

А,Меркел защо не е избягала във ФРГ!Оо,забравих ,че тогава Меркел е Висш комсомолски функционер и някак си не й отива да бяга във ФРГ!Още повече ,че като бебе е направила обратния курс ФРГ-ГДР!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Ей,тия унгарци са последователни,още от преди 30год.не са искали мигранти и затова пуснали източногерманците в Австрия,само и само да им се махат от държавата!!!

21

Валентин Тодоров

преди 4 години

Като федерален канцлер от Източна Германия Ангела трябваше да започне управлението си от Пикника и Стената,а не да ги почита отивайки си.Вероятно тогава Европа можеше да се размине с много от пороците на "реалния социализъм",които сега са основна част от начина по който се прави политика в "Обединена Европа".

20

Анонимен

преди 4 години

Еврейския Съюз благодари на агента Меркел с прякор Треперещата, за троянския кон на исляма, който донесе в Европа. Следваща стъпка в плана са назначените десни популисти като Борето Джонстън турчина, и война между християни и мюсюлмани, за нова война о отслабването им. Така евреите остават по-силни, защото иначе нищо не става от тях, и просто ще ги изхвърлят. За 3000г израилтяни и хазари не родиха 1 учен.

19

Анонимен

преди 4 години

аллоооо грамотния вземи се ограмоти ти , kanzlerin e думата за жена , на мъжки род викат kanzler .

18

Анонимен

преди 4 години

До 16. С глупавия " Ник"! Тези събития за които говориш.Станаха много след като Русия се изнесе от Германия! Кой разбрал и помни добре! Който не.....-:)

17

Петров

преди 4 години

ГДР беше анексирана от ФРГ. Първата анеския в Европа с американска благословия и платена от САЩ на перестройчиците.

16

ЦРУ от Унгария

преди 4 години

До Анонимен 12........И тогава источногерманците товарят БАГАЖА в Трабанчетата и Варбургсите и преминават в Чехословакия.....Унгария....Австрия ...ФРГ !Първите 24 часа преминават 100 000 источногерманци !!! Следващите 3 дни още 1 000 000 / а ГДР беше 17 милиона. щяха да останат ИНВАЛИДИТЕ....но нямаше кой да работи / и ГДР отиде в АДА ....последвана от ссср !

15

Анонимен

преди 4 години

До 14.. Помня това време! Само че.Австрия и Унгария.Нямаха нищо общо с тогавашното ФРГ и ГДР! А после през годините.Мижатурката Рейгън.Се оказа.Че просто е имал добри " съветници"! Да си актьор и " политик" са 2 различни неща!-:) И само " визия" Не е достатъчна! И за Горбачов помним и разбрахме.Че се е продал като Юда за 30 сребърника уви! Но късно! Един човек предаде и продаде цял един строй! Децата не знаят Но ние помним истината!!!

14

ЦРУ от Унгария

преди 4 години

До Анонимен 12......... РЕЙГЪН беше казал в Берлин на митинга пред Брандербуркската врата знаменитата си фраза - М-Р ГОРБОЧОВ....махнете тази стена ....но нищо не се случваше ..но напрежението витаеше във въздуха ! ТОГАВА по ТВ в Унгария четат съобщение - ДОВЕЧЕРА в 20 часа ще има ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!! ПОВТАРЯТ го всеки час ! И директно по ТВ външните министри на Унгария и Австрия ЧЕТАТ съвместно комюнике - / НИЕ наследниците на АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ премахваме границата м-у нас!

13

пдч

преди 4 години

кравари, на които дърпат конците евреи, я туриха тая