26

Анонимен

преди 4 години

А пък хората разправят,че една бизнес дама дето била приятелка на един премиер,имала бананови плантации в Колумбия.И само тя внасяла банани в България.Че и пристанище си имала и тия хора разправят,че така се внасял кокаина.Ама те хорските приказки край нямат.

25

Анонимен

преди 4 години

Нещо май са объркали контейнерите, щом общаци са напипали пудрата захар.Сто процента са гътнали едно две кашончета с кокс на страни и да оправдаят кражбата, са се застраховали с ченгитайците с филми за Джо Банана. Сега фирмата получател, трябва да хваща гората, че на Митьо Изцъкления памперс и вожда му Божко банана им изгоря банановата плантация.... .А общаците скоро време ги очаквайте с ресторант на ревиерата и чисто ново бентли.

24

Анонимен

преди 4 години

Друсани "бананиии", батеей......Екстра качествоу, само 20лв. килотоууу.....-)))))

23

Анонимен

преди 4 години

Полицаи към разследващия:- Шефе намерихме 20 кг. кокаин.- Намерили сте 15 кг. кокаин.- Намерихме 10 кг. кокаин.- Защо сте ми донесли празна торба?всякакви прилики с действителни лица и събития са случайни..

22

чукча

преди 4 години

Не че нещо, *** тоя чий го е дирил да рови в кашоните.. па и тъп0 парче.. вместо да се обърне настрани ще звъни на милиьцайките... Нищо де.. скоро ще се учи да плува с камък на врата. А 80 кила в два контейнера и 20000 кашона означават, че явно някой поръчва на частно, или че останалата част все пак ще стигне до получателя.

21

Анонимен

преди 4 години

19 контейнера............намерили 80кг СЛУЧАЙНО щото общ работник се обадил в полицията.Тук са минали поне 10 тона.Преди няколко месеца събираха кока в морето.Сега фирмите поръчат банани а получават коко-банани.Явно Бг се е превърнала в сериозна разпределителна гара за белото.Като се сетим за едни хора наскоро завърнали се от Испания и ..................ето ти легото подредено.

20

Анонимен

преди 4 години

На получателя ще му напъхат крив банан за това,че издънил пратката.Е,така се става милионер.Скоро нали имаше една статистка,колко нови милионери сме имали.Сега един по малко!

19

Анонимен

преди 4 години

Бананова мизерия си е ... Па и тез банано не с ало по скъпи от кокоцата ? Белаф нов бизнес план ще да е ... коката е второчни

18

Смешник

преди 4 години

Тия 75кила чиста кока 2,5млн евро я изкарват . Хванат някой с 300г трева се превръща във 20хил дози на стойност 300хил евро,както и да е добри банани сме изтървали. 100% гешев хрътката ги е надушил :D

17

Анонимен

преди 4 години

Преди 89-та нямаше ги тея банани, вече ги има даже заедно с кока..

16

АнонимеН

преди 4 години

ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!!АКО ЩЕ КРИЯТ ДРОГА В ПЛОДОВЕ СЕ КРИЯТ ПРИМЕРНО В ДИНИ!!РАЗРЯЗВАШ ДИНЯТА ЧИСТИШ Я И Я ТЪПЧЕШ С ДРОГА ПОСЛЕ ЛЕПИШ!! И СЛАГАШ ДИНЯТА НАЙ-ОТДОЛУ!! МЪРЗЕЛИВИТЕ ЧЕНГЕНА НИКОГА НЯМА ДА ВДИГНАТ И ЕДНА ТЕЖКА ДИНЯ ЗА ДА СТИГНАТ ДО ДЪНОТО!БРАВО, ЧЕ СА ГИ ХВАНАЛИ ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ !!!

15

До три дена

преди 4 години

получателя ще го гръмнат. Да не се занимават да разследват.Мир на прах... да почива в мир.

14

Батка

преди 4 години

Веднъж заредих 3 кашона банан в Бургас за магазина на жената.Кат ги отворила вътре на дъното всеки кашон имало по един пакет брашно.Брашно ти казвам флорвер точно пишеше на английски на пакетите - жълти пакети.Какво си купил *** вика. ми жената.И трите кашона 2 кила банани по малко и има някакво мръсно, развалено брашно вътре са ти сложили.Гледам аз -наистина брашно!Аре бе викам, направи ми баница ***.Тя само Българско брашно купува.И го хвърлила на прасето.От това свинско още имаме буркани

13

клошаря

преди 4 години

Че аз какво общо имам с тази работа?! Бутилчица ,,Хулиганка" плодова на ден ми стига! Кокаина е удоволствие на елита! Тея прехвалените газари - успелите! Обсебили са хазарта и тотото, търговията и са се го ударили на живот! Крепят Тиквариата на власт, дрогират се и се *** елитно!

12

Анонимен

преди 4 години

Специална пратка весели банани.

11

Анонимен

преди 4 години

Macaco Bong-Bananas for you all

10

ЛАЗО

преди 4 години

Преди 1989-банани имаше по Коледа и Нова година,а сега в славните години на демокрацията берем целогодишно!

9

Съвет

преди 4 години

Този сигнализиращия работник веднага да се изнася от държавата.

8

Пенсионер

преди 4 години

До Замундец 2 Банани има , но няма криви краставици. А кви сладки бяха.

7

Анонимен

преди 4 години

При следващата пратка да качат верно и малко тоалетна хартия, *** демократите.