25

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости загиналите руски момчета, изгорени като мишки от бандеровските фашисти.

24

Истински неща

преди 4 години

Когато футболния ни отбор ЦСКА им гостува,бандите на бандеристан открито ни осведомиха,че ни мразят! Ние защо трябва да ги обичаме?

23

Анонимен

преди 4 години

Прав си,добре че са украинките,че коя друга ще работи за 600 лв чисти? Глуповати са и непретенциозни идеални са за нашите кожодери бизнесмени!

22

Ненормални бандери

преди 4 години

Трябва да се забрани на украинци да посещават България! Не ни трябват бандеровски психопати по нашите курорти! Трябва да им се забрани да се лекуват БЕЗПЛАТНО в нашите СПА санаториуми! Пълно е с тях в Павел баня! Марш от България!

21

Sicht Punkt

преди 4 години

Украинската армия, съставена основно от наемници главореци избива цели руски квартали във въпросните градове.Комунистическата пропаганда е най - наглата. За простреляната в окото жена от Хонг Конг от ПОЛИЦИЯТА, в континентален Китай било съобщено, че е простреляна от протестиращите, които се представят като терористи!!!

20

Истината

преди 4 години

В хотела е имало руски младежи спортисти! Защо не се казва,че най-достоверната версия на разследващите е умишлен палеж на бандеровски ултраси?! Украинец ли е не ми го хвали,пълна скръб са и са доста злобни!

19

Анонимен

преди 4 години

Лошо, бог да ги прости. Обаче защо не скърбите така и за хилядите избити мирни жени и деца русначета по улиците на Луганск, Миропол и Донецк.Това се случва ежедневно. Украинската армия, съставена основно от наемници главореци избива цели руски квартали във въпросните градове.

18

Sicht Punkt

преди 4 години

Да отдадем почит на загиналите в Одеса и на тези в пожара на МОЛ в руският град Кемерово. Всички сме живи същества!БОГ ДА ИМ ПРОСТИ ГРЕХОВЕТЕ!

17

Анонимен

преди 4 години

Нали ги внасят, тук ще има същите случаи. Славяните са просто бели роми. Дай им алкохол, дрога и оръжия и им гледай сеира.

16

До 14

преди 4 години

Ти внимавай, защото адвокатсването на фашистите от р00сиа ще ти донесе черна карма и вечни мъки!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Какво предателство, хората искат добър живот за себе си и децата си, а не героична смърт заради кремълските олигарси!Ти като искаш да мреш заминавай за р00сиа да тестваш ракети, напълно безопасно е! 😈

14

Анонимен

преди 4 години

Господ наказва Украина за предателтвото й.

13

+

преди 4 години

*** сте си били и диваци ще си останете повечето от Вас,за съжаление.Има хора загинали,дано деца да няма сред жертвите.

12

Анонимен

преди 4 години

Напишете от каква националост са жертвите да зная дали да скърбя или да се радвам.

11

До история-лъжата

преди 4 години

Изгориха национални предатели и фашисти, много хубаво направиха и жалко че не бяха повече!!

10

Анонимен

преди 4 години

Ушанките свалиха самолет с 210 пътника, та няма да запалят хотел!Оскотял и деградирал народ!

9

ИСТОРИЯ

преди 4 години

Пак се повтаря Геноцида в Одеса , това са урките .Преди години запалиха и изгориха Деца и Бременни жени .

8

Анонимен

преди 4 години

Ако са туристи, чужденци - жалко.Ако са украинци - няма лошо.

7

Анонимен

преди 4 години

Интересно къде изчезнаха записите и защо нямаше дело от погрома на украинските фашисти през 2014 година в Профсъюзния дом в Одеса, когато по стълбите лежеха умъртвени по особено жесток начин бременни рускини, чиито кореми бяха изкормени и плодът изваден ... всичко плуваше в кръв и пушек.Беше отвратително. И нито един осъден от Украинската прокуратура за убийството на 54 жени, 12 от които бременни, отишли на медицински преглед.

6

Хан Тервел

преди 4 години

Украинските националисти подпалиха и изгориха живи 50 души в Профсъюзния Дом в Одеса през 2014г. Кръвта им вика от земята...Жалко, че пак невинни страдат.