20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17 Обесването е виртуално. Няма нужда от въже.

19

анализатор

преди 4 години

Убит,самоубит,отлетял на небето,и...Толкова години разврат,педофилия,наркооргии и...Участтниците са известни...Въпроса дека е архива с уччастниците от върховете в САЩ,Англия,Австралия,Рим и така до края....Скандалът е огромен и смъртта на Джефри не решава нищо!Малко майтап.Като излезе архива,ако де,дали по новому ще ги номерират и като пол1,пол2,полевроатлантически ***...

18

Рънърса

преди 4 години

Ама как може да очаквате някаква друга различна експертиза ?А крясъците и виковете по време на "самоубийството" .. е ,те са несериозни. Както и мистериозното преместване съкилийника на Епстайн дни преди това....решението на 4 надзирателя да си тръгнат от работа ПО РАНО същия ден... както и снемането на наблюдението след "опита му за самоубийство" ... както и това че много високопоставени особи са щели да пострадат ако Джефри се беше изправил ЖИВ в съда ...Дребни подробности ...много удобни...

17

Анонимен

преди 4 години

Той се бил обесил в килията си. С какво? Събрал е паяжините и си е оплел въже.

16

Анонимен

преди 4 години

Тоя не е никакъв мъж. Да беше взел пример от масовият убиец от Нови Искър- гръма се човека със заглушител. Три изстрела си пусна в лявото слепоочие с дясната ръка.Да се бе поучил от Зайков- 2 изстрела в гръб си пусна и то с ловна пушка.Извън майтапа, ама не ви ли прави впечатление, че "властите" вече ни взимат за 100% дИбили? Дори не си правят труда да замазават. Казват нещо и ти си длъжен да вярваш.

15

питанка

преди 4 години

Че то има ли някой който да е очаквал друг резултат от аутопсията ?

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11 На запад в ЕС кАртинката е същата. Дори ако се влгедаш на някои, на лицата им личи,че са деградирали психопати. Света наистина се управлява от психопати,и затова е токова зле,и върви към още по-зле.

13

House M.D.

преди 4 години

И мен се опитаха да самоубият, но чрез удавяне. Хвърлиха ме в блато, но аз запазих самообладание, хванах се за косата и се изтеглих нагоре.

12

Анонимен

преди 4 години

ЗА РАЗПРОСТРАНЕНАТА СОДОМИЯ И ПЕДОФИЛИЯ В ХОЛИВУД И ВИСОКИТЕ ВЪРХОВЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ НАСКОРО СЕ РАЗПРИКАЗВАХА И АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ И БРАТ ПИТ ,КОИТО СА БИЛИ ПРЕКИ СВИДЕТЕЛИ НА ИЗНАСИЛВАНИЯ И ИЗВРАЩЕНИЯ С ДЕЦА И НЕПЪЛНОЛЕТНИ.

11

Анонимен

преди 4 години

Много интересна статия от Красимир Иванджийски за извратената технология на МОСАД да изнудват и шантажират пропадналия морално американски политически(елит) използвайки за това техния -евреина Епстейн,който се явявал на този американски(елит) сводник който е доставял за извратени сексуални оргии млада плът -деца момченца и момиченца между 5 и 16 г и записвал тези оргии на видео.Сега като се замисля предвид ниските си животински страсти нашия ББ дали юдите не го държат и него по същия начин

10

Анонимен

преди 4 години

"...че вратът на Епстийн е бил счупен на няколко места...". Е па по-класическо самоубийство не съм виждал.

9

OMG_Lucker

преди 4 години

Явно не само тук се самоубиват виртуозно напр. със заглушител, че да не стресне някой.Трябваше да се разприказва. Щеше да стане доста интересно според мен :)

8

Анонимен

преди 4 години

Ами само се чудя как стават такива неща в модерните затвори. Дали не са му помогнали?

7

дознател

преди 4 години

А, дали е бил Епстийн или двойника му. Каза ли "аутопсията".

6

Додо

преди 4 години

"Пестеливото на думи официално изявление за заключенията от аутопсията опровергава редица конспиративни теории"===============================Напротив! Само ги потвърждава! Той е от "(ония)" и самоубийството е инсценировка, сега е на някой остров с милирдите си и още малолетни и деца за сексуалните му апетити!

5

123

преди 4 години

Самоубили са го.

4

До Станислав

преди 4 години

Епстийн е бил приятелче на Клинтън, Тръмп, британския принц Андрю, арабски монарси, холивудски знаменитости, американски политици и е снабдявал много от тях с тийнейджърки, някои от тях на по-малко от 14 г. После Епстийн им е правил тайно записи и ги е изнудвал.

3

Анонимен

преди 4 години

Аутопсията отсякла.

2

балама

преди 4 години

Бе, можело е и два контролни изстрела в тила да си пусне, за всеки случай?

1

Станислав

преди 4 години

Е кой е тоя? Трябва ли всички да знаем!?