10

Петльо ела

преди 4 години

Оранжевият петел отвъд океана избута брутално президентът на Черна гора за да изпъкне пред него и нещата си дойдоха на мястото.Петелът направи ли те на нищожество пред целият свят,това е голям стимул да докажеш обратното,като си оправиш *** и я направиш велика.Кълва и Ердоган по главата и сега Турция е с най-голямото летище и има летяща кола.За жалост в България в ресторантите нерядко си позволяват да си присвояват бакшиш от рестото.Оранжевият петел ще ни оправи,а патриот-премиер е ключът.

9

Като

преди 4 години

Като нямат да ми върнат искам да им платя с карта, ако и това нямат - да си набавят или да търсят ресто, не съм им длъжен аз клиента.

8

House M.D.

преди 4 години

От заглавието излиза, че санкцията е вече въведена, а според статията въвеждането предстои. Кое е вярното?

7

Az

преди 4 години

До чуека номер 5:Само че те изкуствено създадена държава, имаха сръбски денари след това минаха на евро, но разликата е че като нямат собствена валута приемат евро, но без да го печатат, това е огромната разлика. Утре рашките и те могат да си сменят любимия долар с ойро, без да си печатат...

6

Анонимен

преди 4 години

За 2 бири и пържени картофи в Бургас 10.50. Подавам 20 лв, връща ми 5. Поискаж си ги и над половин час трябваше да чакам. Щях да закръгля на 12, но си ги взех до стотинка. Аман от наглеци.

5

човек

преди 4 години

До: номер 1Да, с евроцентове.В Черна Гора сами са си приели еврото без да питат никого, без да подават молби за никакви механизми, чакални и прочие.И както виждаме нищо лошо не им се е случило на черногорци.Не са забогатели, но си живеят нормално не по-зле от нас.

4

човек

преди 4 години

Преди години бях в Щатите.Там не знам дали имат такъв закон.Обаче даже рестото ти да е един цент ти го връщат!Нещо повече - дори да не искаш рестото от един цент и си тръгнеш, продавачката ще те подгони по улицата за да ти го върне!!!Разбира се, това е за магазините.В барове и ресторанти също връщат рестото до цент, но бскшишът е регламентиран и дори задължителен.

3

Анонимен

преди 4 години

До 2 Прав сиНикакви бакшиши!

2

Анонимен

преди 4 години

И в България трябва да е така. Писнал ми е от тарикати, които не просто 1 ст не веъщат, ами даже и такива които цели 10-20 стотинки си мислят, че могат да не върнат. Или пък разни рязвалини работещи като сервитьорки, като си въобразят, че са много красиви и заслужават бакшиш и си прибират рестото каквото и да е то... 2 лв, 3 лв, 5 лв... без да са попитали и/или без никой да им е казал, че им оставя бакшиш. Ааааммааа, че нагли хора!

1

svetlio

преди 4 години

И те с центове работят,виж ги ти...