5

Ddd до pilot

преди 4 години

Пилоте, какво се опитваш да им разясняваш, губиш си времето. Ако се прекръстиш на льотчик може и да ти обърнат внимание.

4

Pilot

преди 4 години

, да ви осведомя колко (приблизително) полети се обслужват всеки ден в САЩ.28537 комерсиални полета - Делта, АА и т.н.27178 частни полета, General Aviation24548 наети полета, Air Taxi's5620 военни полета2148 карго полета - FedEx, UPS и т.н.(данни от преди 2г)Сега, може ли една чугунена колхозна чутура да си представи броя на полетите които се случват за 1 (ЕДИН) ден?!При такъв трафик инциденти не може да няма.

3

МЕСТЯ ГО

преди 4 години

Дали американците имат честта да прочетат, когато в Бг се разбие малък любителски самолет???Ето за това го прочетох до половината е теглих една...

2

Анонимен

преди 4 години

Малките самолети са нестабилни и във въздуха и на земята. Но някои тарикати с милиони ги купуват за да приключат земният си път по бързо. Тези са извадили късмет но следващият път едвали ще имат късмет. Милионите с които си купуват самолети яхти автомобили вили са пропити с кръв. Кървави милиони спечелени с нечестност далавери и много погубени човешки съдби. С такива милиони няма щастие а лоша прокоба. Бог бави ала не забравя.

1

Анонимен

преди 4 години

защо махнахте статията за успешно приземилия се руски еарбъс, едвам три часа ви разрешиха да я пуснете след 24 часа закъснение от събитието