12

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО МИР НА ДУШИЧКАТА ТИ АНГЕЛЧЕ МЬНИЧКО

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БАБА И ВНУК ПСИХОПАТИ

10

Анонимен

преди 4 години

В САЩ ,в щата Тенеси,вчера са изпълнили присъдата на един такъв изнасилвач на дете и убиец на майката на детето.Та на тия дето им е жал за тоя садист,ще им кажа,че са изкукуригали.Аклмтова не бъде пресечено сега ще се превърне в ежедневие.Този екземпляр е ***.Даже и да е бил приобщен,той пак е щял да извърши гнусното престъпление.Такива не подлежат на превъзпитание,защото се превръщат в рецидивисти.Само смърта е единственото изкупление за гнусното престъпление.

9

Анонимен

преди 4 години

Как си ги правите тия новини,направо не е истина...Тоя,оня,един казал,трети чул,вероятно,може би, не знам...такова,онакова...

8

Анонимен

преди 4 години

Съпругата на Селяхтин който уби Вероника, също каза че е знаела и го е укривала, като и родната му майчица барбар с лелята.Което означава че за тази ***, като цяло човешкият живот няма стойност-еми за мене техния също няма.

7

Шоп

преди 4 години

Това, че е имал свръзка с друго момиче, може да се разбира по няколко начина. И най-малко от всичко означава, че е изнасилвал някого.

6

АнонимеН

преди 4 години

НЕ ПАК А ОТНОВО ВИ ЛЪЖАТ ОТ ГДБОП!! БАБАТА Е КАЗАЛА, ЧЕ Е ИЗЛИЗАЛ С МОМИЧЕ ПРЕДИ ГОДИНИ!!И ДА НЕ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯ ОТ ГДБОП ЩЕ СЕ ПОГРИЖАТ ДА СТАНЕ!

5

Анонимен

преди 4 години

Представям си тази трагедия ако се бе случила в Русия какво веселие и празненство щеше да е тук сред троловете

4

House M.D.

преди 4 години

А интервю с кучето му няма ли да публикувате?

3

Анонимен

преди 4 години

Туй въпросно момиче дето е блудствал защо не е подало сигнал в МВР или ако е подало защо този е на свобода ? Оня дето е имал питбули защо не е оставил питбулите да го изядат. Многo фрапантна история тия хора в туй село живеят като във филм на ужасите 21 век ЕС. Хилядолетнa държава се занимавa със масови убийци на деца. Познайте колко още такива села имa в БГ и как живеят тези хора 30 години безхaберие и алчност и евролиберализъм.

2

мда

преди 4 години

*** с нагон и нищо повече. Толкова сбъркани хора, че дори нямат страх, да говорим ли изобщо за задръжки. Тези семейства създават вредни имбицили, без образование водени единствено от желание за таковане и безметежно лентяйство.Докога ще търпим това плодене на ***?

1

Анонимен

преди 4 години

Оказа се, че "доказателството", че е бил пиян отпада, защото всъщност бил на енергийни напитки.