16

Анонимен

преди 4 години

Язък за Кромуел,за това ли се е борил.Глед. филма Кромуел

15

ВЪЗХОД НА МУСЛИМКИТЕ

преди 4 години

във ВБ, възлови държавни постове са на пакистанци, , араби и др. В парламента също, и даже в европ. п-т също британците са представяни от тъмни личности с ислямистко мислене.Кметът на Лондон - също.Командващия антитерористичните сили - също.Всички те живеят, хранят се и се женят в ислямисткия свят.Дали ги е еня за старите британци?Ами за това да мислят повече самите истински британци.

14

българка

преди 4 години

На острова били ШОКИРАНИ ! АХ, не думай ! От какво по-точно са шокирани ?!? От толерастията и либерастията, поради която някои членове на обществото се размножават в геометрична прогресия, а с това и престъпността от техните среди.....Щом като са ги заловили, защо не им казват имената ?!?! Ако бяха етнически англичани, щяха да ги кажат. Защо има двоен стандарт !?! Заради безумните политици след 20-30 години ще сме малцинство в собствените си земи !!!

13

ДртПрч

преди 4 години

Подходът към полицията трябва да стане по-либерален. В смисъл - по-свободно да бият и да стрелят. По-добре полицаите да бият с мяра и контрол, отколкото всички останали да се бият свободно помежду си.Прекалената свобода е хаос. Прекаленият контрол е диктатура. Както е казал Буда, истината е в средния път. Иначе - средния пръст.

12

Анонимен

преди 4 години

ПОЛИЦЕЙСКАТА ПРОФЕСИЯ Е НА ПЕТО МЯСТО ПО РИСК В СВЕТА- ХАЙДЕ СЕГА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ КАК НАШИТЕ ПОЛИЦАИ ЗАПОЧВАЛИ С ВРЪЗКИ....

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Това е от по-рано в Стануел и няма връзка с последните дни. Май като тероризъм го разглеждат, въпреки психичното състояние на извършителя.Иначе и някакъв адвокат англичанин беше убит вчера с намесени тинейджъри. Те обаче, са част от извършителите.

10

Анонимен

преди 4 години

Пишете и за убития бъгарски тинейджър на паркинг. Защо следите само най-популярните новини? Това е нещо което касае пряко, но някой трябва да се напъне да слуша и гледа ВВС новините, а не само да се опитва да превежда готови статии.

9

Анонимен

преди 4 години

Проказата на демокрацията е проникнала дълбоко в западните общества. Айде палете пак свещички...

8

Факт!

преди 4 години

След като немчугите избиха де що има бял французин англичанин австралиец и новозеландец резултатите от загубата на бели поколения са очевадни.

7

Анонимен

преди 4 години

Пакитата са видели сметката на англосвинята..

6

1

преди 4 години

Тук осмиват полицаите, че ги бият, а на запад направо ги изписват!

5

Анонимен

преди 4 години

Путин пак се е развихрил, но сега ще му счупят ръчичките с още една доза санкции!

4

Анонимен

преди 4 години

талибаните според техните вявания го пратиха в отвъднотоно нека бъдем толерантни

3

Анонимен

преди 4 години

По-тъъъмнозелените се увеличават, джамиите никнат като гъби, престъпността расте. Вичко по план. Скоро пътувах и на heathrow имаше едни нинджи дето само очите им се виждат. Интересно как минават паспортна проверка, като не можей да го разбереш дори да ли е мъж или жена това отдолу.

2

Анонимен

преди 4 години

To затова паунда поскъпна....

1

жаго

преди 4 години

либерали ... постоянно са шокирани, но взимат крути мерки - циврят хорово, трупат букетчета и палят свещички