129

Анонимен

преди 4 години

Не спят секс правят с тях

128

Анонимен

преди 4 години

Колко мъже изневеряват на жените си след брака...Николо, предполагам, защото изневяра означава, да спиш с някого, когато си във връзка, но тъй като говорим за времеви период след тази връзка, не е възможно, да има изневяра.

127

До 131

преди 4 години

Защо тогава на протеста за семейния закон има само жени.И дай сега честно , жената уж иска чувствителен мъж , но когато е с него , веднага му изневерява с някой батка и публично го унижава.И повечето мъже са кротки , но жените тях подминават и на гърди с татуси се отдават.Щом искате мили мъже , защо все по позьорчета залитате.

126

Анонимен

преди 4 години

До 131 то се вижда почти всяка жена изневерява и след това я пишат във вестниците като тоя как е гръмната ако мъжете изневеряваха толкова както го написа щп не ги пишат гръмнати

125

Анонимен

преди 4 години

Колко ***?

124

А милите мъже?

преди 4 години

Стига сте обвинявали жените за всичко. Колко мъже са готови да зарежат всичко заради семейството си, вместо да се чудят колко *** да минат през кревата си, за да си докажат че са истински мъже? Колко мъже изневеряват на жените си след брака, за да си доказват, че още стават? Колко мъже спукват жените си от бой, за да си доказват колко са велики? Колко мъже не искат деца и манипулират партньорките си с лъжи, че а утре а вдругиден ще са готови и така им опропастяват живота?

123

Анонимен

преди 4 години

Паритее париитеееееДургото са глупустиии бреее

122

Анонимен

преди 4 години

Истенските мъже НЯМА ЧУВСТВА! Точка. истинският мъж е направен от лоялнсот, преданност и агресия, когато има нужда!

121

127

преди 4 години

OoooOOOOВиждам, че има ТОмовчи неверни! Еми като ввашите деца са безполезни недоразомения, какво да кажа ...

120

Анонимен

преди 4 години

Евала и ниска летва - "да сменят крушкта и да поправят това оново" - Че това го можех на 11 години, бе!

119

Анонимен

преди 4 години

Да си надраскаш тялото с някакви "рисунки" букви или "картинки".И да си обезобразиш тялото за цял живот И да си въобразяваш Че си "атракция" лятото .Е най глупавото което Човек сам може да си го направи! Не робувайте на "модата"! Тя идва и си отива.Последствията обаче.Остават И след нея! -:) Кой разбрал разбрал!

118

Анонимен

преди 4 години

да наистина българките все тъpcят paзни дeбeли aнaбoлни ceлcки мyтpи, а не добре изглеждащи, умни мъже. Затова много от тях свършват самотни защото ceлcката дeбeлa aнaбoлна мyтpa ще си поиграе с тях няколко години и след това ще си вземе някое по-младо гадже и пак наново.

117

Анонимен

преди 4 години

Жените все искат някой анаболен татуиран *** с пари или някой тип баскетболист от нба или някой арабин или м гал или някой стар с пари всичките с пари вместо да си хванат безработния или работещ за 500 800 лв нормален слаб 50 60 килограмов пич който всеки ден да ги сцепва от секс и мило отношение и какво ли не друго ама после обиждат мъжете ако анаболния и тнт ги пребие или убие те си търсят мъже който ги убиват и пребиват а не нормален мъж

116

Анонимен

преди 4 години

Искам силиконени и не татурани жени а те са все кобили и дебели и татуиран отврат

115

Анонимен

преди 4 години

Жените не стават искат само пари коли пътувания и тнт не искат мил мъж ако искаха мил мъж щяха да си лягат с безработни и работещи за до 1000 лв но те искат милионер стар или от Нигерия Камерун Арабия Сомалия Индия м гал или дебел много дебел бияч с пари ами да си го търсят но после да не реват те винаги реват като ги бие все мъжете им виновни един път не казаха ,че те са си виновни реват и като реват после обвиняват мъжете а не обвиняват тях си

114

Анонимен

преди 4 години

Преди време една застаряваща мома имаше не малък шанс да се омъжи за мен. Попитах я - "Кое би поставила на първо място, ако не могат да вървят синхронно - семейството или кариерата?". Не пожела да ми отговори еднозначно и още си е мома. Няма смисъл да се жениш за човек, за когото си приемливо допълнение към първостепенната му кариера. Ожених се за некариеристка - би умряла за мен и за семейството си! Въпрос на вътрешни приоритети!

113

Анонимен

преди 4 години

До 38.. А аз лично си мисля.Че си дребно пълно момченце.с бирено коремче.Което право.Не си го вижда изобщо!-:) А какви усилия влагаш за да си вържеш връзките на обувките.само ти си знаеш!Схващашш ли? Как ще обиждаш един 75 кг млад строен мъж.в жалко същество за " съжаление"? Леле леле ..торба с картофи ( л ...а) си ти!

112

Мачо Пича

преди 4 години

Трудно е да бъдеш Истински Мъж . Много се отказаха .

111

истината боли

преди 4 години

дали има Ислямисти или Африканци, които отговорят на описанието на "мъж на 21 век" според тази статия?! аз смятам - не и затова бяла раса няма да остане - тези жени в мъжко тяло, ще бъдат дозатрити, а останалите бели жени дори на сила ще раждат новите Европейци и проекта АфРопа и ЕвРабия ще бъде завършен!!

110

ЕС

преди 4 години

Ако сте европейски граждани, значи сте ***. Административният съд постанови това с решение.