79

До sd

преди 4 години

Хкрементце настъпано! Цялата ни България я обърнаха на сметище! Горят сметища, обгазяват десетки села и градове! Хората протестират, правят блокади, живи вериги. Не си ли чул за това или търсиш повод да повръщаш върху една велика страна? Внимавай какво ще намериш! За написаното заслужаваш пръст по пръст...***!

78

До Шоп

преди 4 години

Браво, шопе, добре си с тюркските езици, нали шопите сте мешани с печенези!Това момче пилотчето има по-европеидна физиономия от теб. Като гледам на снимката как се е облегнал на парапета на мост на Мойка, а зад него се вижда знаменитата църква, която народът нарича "Спас на крови" . мястото на атентата срещу Цар Освободител! Като си помисля, че е учил и живял във Великия град, творение Петрово, му завиждам! Там и стените излъчват героизъм!

77

Питам

преди 4 години

Медали , потупване по рамото и ободряващ шамар зад врата ще има , а парични премии...? Освем спасените животи, тези герои са спестили и милиони от застраховки.

76

Онзи

преди 4 години

Всички самолети се приземяват рано или късно. Никой не е останал във въздуха

75

Reptile

преди 4 години

От Сталинград до днес руснаците не мигват пред смъртта! И за това побеждават! СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!

74

Анонимен

преди 4 години

На кой му пука?Тия велики руснаци ще изпълзят от летящият ковчег и ще си пуснат някой националист да им обяснява как трябва да им целуваме краката защото ни били освободили.След тва ще онанират над вести за новата атомна ракета която освен бойна глава способна да затрие голям град влачи и атомен реактор с въздушно охлаждане-докато лети бълва радиация.И тва всичко защо?За да могат милиардерите около Путин (до един евреи и мюсюлмани) да си купуват златни бентлита.Нема такава нация.Селяни и алкохол

73

sd

преди 4 години

прословутата руска немарливост - имало е сметище до летището, там са се събирали чайките. в разрез с всякакви правила. руска ***. и руски сви-не, пътуващи към окупирания крим. да бяха измрели, руски га-дове

72

Анонимен

преди 4 години

А защо въобще се стигна до такава ситуация? Нещо много зачестиха трагедиите в матушката на нашите русоиди. Особено в сферата на гражданската авиация. Русия е по-зле от повечето африкански държави. аз не бих се качил на руски самолет

71

3333

преди 4 години

да са живи и здрави

70

Анонимен

преди 4 години

Браво за саможертвата на героя! Това ако беше някой ***, щеше да си бие камшика при жена си и да остави пътниците да си кацат сами.

69

Анонимен

преди 4 години

E, тоя път поне повече от половината са адекватни коментари - Да пилотите са свършили брилянтно работата си. Дай Боже всекиму такива пилоти когато лети. Само не мога да разбера едно- дежурните хейтъри в тоя сайт няма ли да починат накрая във всеки възможен смисъл?!?

68

Анонимен

преди 4 години

До 81 Абе, тръгнал си да учиш баща си деца да прави. Винаги се пуска колесник, на всеки самолет, това е по летателната инструкция, която пилотите учат наизуст и прилагат рефлекторно. Ако е за заораване, много по-вероятно е да заоре с двигател. Колесникът е колело и се търкаля, а и амортисьорите омекотяват удара. Този въпрос всички курсанти-пилоти го задават и винаги отговорът е един - с колесник е по-добре.

67

Анонимен

преди 4 години

Дрън... Дрън... И тези ако не бяха "спасили" пътниците... щяха сами да са "пътници". Рубладжийчетата "ъплоуднахте" тъnoто мат'рялче, над статията за убитото дете."Всяко чудо за няма и ден"... Сакън да се излестите в статията за "руските герои"Пропаднала нация.. Пропаднала държава. Един юзър беше написал, че го е срам от българският му паспорт. Прав е. Сеирджии сте

66

150

преди 4 години

Сполучлив край, това е важното. Поздравеления за пилотите, така се прави. Медалите им са заслужени. Разтоварили са руснаците където им е мястото, на къра.

65

Анонимен

преди 4 години

Този пък не разбрал защо не пуснали колесник!Да му обяснявам ли че никога двете колела не могат да "ударят" едновременно. При високата скорост това ще предизвика обръщане и търкаляне на самолета из нивите. Приземили са го по "корем".Чети и мълчи! Докато започнеш да разбираш!

64

До78

преди 4 години

Боже ,колко си долен!Дори двама американски летци от гражданската авиация ги поздравиха за професионализма,а някой тук ще откачи от злоба.

63

Анонимен

преди 4 години

Много ми е странно как не пуска колесник, след като това е абсолютно задължително и къде се дянаха 9-10 тона гориво? Прекалено захаросано и изкуствено ми се струва всичко, прилича ми на театър. Доста издънки имаха за последните два месеца и са решили да позамажат малко с една постановка със щастлив край.

62

Анонимен

преди 4 години

Руската авиационна школа е действително най-добрата- Руска авиационна школа НЯМА.Всички пилоти в света се обучават по една и съща система, ВСИЧКИ. Програмата на Международната организация за гражданска авиация - ICAO. Пилотите в професионален план нямат националност - ФАКТ. Всички процедури за летене със Еърбъс , са разработени от компанията Еърбъс. И тук няма нищо руско. Какво повече има да раздувате някаква специална руска връзка, няма такава. Това е положението.

61

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше герой, щеше да ги остави да умрат, а пък той да си пие кафето някъде :) Като онези в подводницата. Голям зор за герои е настанал на североизток напоследък.

60

Анонимен

преди 4 години

Изключителни пилоти, наистина невероятни професионалисти и герои!Руската авиационна школа е действително най-добрата! Доколкото знам днес Путин им даде най-голямата възможна награда - направи ги "герои на Руската Федерация". Съвсем заслужено. Браво на момчетата! Екипажа също се е държал достойно и получава висока награда - ордени "Мъжество". Много бързо действаха институциите, докато при случая в Манхатън пилотът, очевиден герой си имаше много неприятности и даже финансови проблеми.