12

до 13 от славянин

преди 4 години

Стъкмистиката е полицейска, при милиционерите потенциалните престъпници не смееха да пръднат!

11

Анонимен

преди 4 години

Някой вярва ли на полицията? Има ли такъв човек в България? Един път ми се наложи да се обърна към тях. На приятел австриец му откраднаха колата. На мене ми е тъпо - на гости ми е все пак. В цялото РПУ никой не говореше ни немски, английски, италиански... бе даже руски не говореха. Държаха се все едно аз съм му откраднал колата?!? Викам, бе аз съм преводач - знам ви тука интеУектЪ. Минаха 12!! години! Някой да се обадил? Поне да каже "забрави"? Няма такова. Камери, простотии и ПАК мързел!

10

Анонимен

преди 4 години

Ако се вярва на милиционерската стъкмистика трябваше отдавна в България да няма никаква престъпност. За последните 10 години, намаление с 10 % годишно...

9

Факт

преди 4 години

Отчитат защото ограбени те нямат доверие на полицията и не пускат жалби,но това не значи че няма проблем.

8

Анонимен

преди 4 години

От снимката се вижеда че на плажа няма живо пиле............Силен сезон завъртя "Конската глава", няма що.

7

Анонимен

преди 4 години

Министерство на великите рушветчии отчитат спад във всичко, защото нищо не вършат. Ми то няма смисъл да се подава жалба, ми то нищо няма да стане, ми напиши едно сведение, все едно си им информатор, а не жертва. Цялата им мърлящина е такава, при това от 44 година.

6

Анонимен

преди 4 години

До 2 bzzzzzТуристи има но предимно руски,румънски и български бедняци.Много рядко човек с акъл и пари да почива в България.

5

Анонимен

преди 4 години

Джебчии ще срещнете само в нашето Черноморие.В Гърция и Турция джебчиите нямат шанс.И да стане някакъв гаф ще са дело на бг роми.Ромите ни правят голяма реклама по света.

4

Анонимен

преди 4 години

Значии гастрольорите са се отчели пред МВР с 30% нагоре. Ок.

3

Анонимен

преди 4 години

"Апашите гастролират в курортите, но МВР отчита по-малко кражби"кражбите падат щото мутрите се върнаха на Бг морето.Те лесно намират и "санкционират" крадците за разлика от МъВъРъ-то.Крадците са се скрили в миша дупкаА Боко си полива Магнолиите у Банкя и го Боли шлифера.

2

bzzzzz

преди 4 години

То като няма туристи, какво да се краде,,,

1

Loyko

преди 4 години

Великите българи......