25

Joko

преди 4 години

Фандъкова, София не е твоят град. Ти си една от многото пришелци ( забрави ли от къде се довлече на жълтите павета) ! .

24

Анонимен

преди 4 години

Мън -мън- мън......

23

Пешо

преди 4 години

Тая излезе по умна от Цецо разкара Цецо и сега тя е любимката на Цецо ?Е Цецо прецака те Фандъкова и ти отиде улевоооо?

22

Ели

преди 4 години

Николай Стойнев и него ли ще махаш той Колко фирми има Николай Стойнев ?Е той май ти дава пари нали се хвали че дава и има чадър Николай Стойнев ?

21

Поли

преди 4 години

А в Оц ЗемлянеДиректор кога ?

20

Анонимен

преди 4 години

До 8856Тези дето се опитават да я хвалят само ако чуят какви милиони гълтат тука пишман бизнесмените от обществените поръчки дето са навързани като черва с политиците и тази мън.мън кметица ако не беше такава безгласна буква дали мафията би я търпяла ?

19

8856

преди 4 години

Да направено е много, а защо никой не говори за мръсотията огледайте колко е прашно, мръсно, счупени кофи, кдчина около тях, коли по тротоарите. не чувам опонентите на Данчето да предлагат нещо в посока чистота и ред.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Няма разлика между предишните некадърници и партийни величия и тяхните щерки ,синковци ,любовници днес !

17

Анонимен

преди 4 години

И как ще се случи ? като предишните лапачи ги пратят я посланници, я консули я на някое друго по закътано ,тихо но още по-високо платени местенце защото тия хора трябва да бъдат запазени ,защото всички са навързани като свински черва във всички далавери !

16

Анонимен

преди 4 години

След като рибата се вмирисва откъм главата, няма нужда да сменя персонала на бардака! Истината е, че всичкото ГЕРБ е заразено и трябва да се постави под карантина!

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе става и за учителка- тя няма визия ! И речник и липсва!

14

Елена

преди 4 години

Смяна на екипа....Хахаха! Всички знаем, че тези екипи са политически поръчкови, както е политически поръчана и самата г-жа Фандъкова. И понеже политическипоръчаната госпожа не се справя, тя също трябва да се смени ! Обаче- тежко на този, който ще дойде след нея. Голяма боза е забъркана по всички точки на управлението на града

13

На пазар

преди 4 години

Признание, че не се справя и както винаги друг е виновен.В случая екипа, който те е избирала и назначавала. А може бие признание, че друг кадрува в столична община.И една българска поговорка:Применил се Илия - погледнал се пак в тия.

12

Анонимен

преди 4 години

Моля другарите да ми кажат за празните магазини при Луканов и Виденов . Защо заплатите бяха по 10 долара , а пенсиите по 5 долара. При един генералски син, който по погрешка стана кмет на София въведе купони за хляб. Сега трябва да си много зле с акъла да пропагандираш за кмет на БСП.

11

Анонимен

преди 4 години

Както и да се напъват БСП няма да има кмет в София никога. Софиянци много добре помнят и са виждали простотиите на големците от БКП-БСП и никога няма да гласуват за кмет от БСП. По селата просто не са наясно какви мародери и мошеници са другарите червени каскети.

10

Анонимен

преди 4 години

Сега червените *** ще плюят на воля, защото идват избори. Каквото и да си говорим София беше селски град при БКП-БСП , а сега е истинска Европейска столица при управлението на Борисов и Фандъкова. Какво е направено се вижда от всички .

9

аман от СССР

преди 4 години

До До 7..Братска Русия ни докара дотук а майка Турция ще ни освободи!

8

изроди-комунисти

преди 4 години

До До 7..За никъде не сте без червената армия и нашите предатели!

7

долу Герб!

преди 4 години

До гербистка-общинаркаИ г.ъза си да съдере няма Герб да спечели!!

6

До 1

преди 4 години

ххаахахахах айде бе ГЕРБ от кога ги пращате в историята, от 2008 чакаме. То фантазията не е като реалността ама в червената школа няма как да го проумеете