27

Ганчо Ганев

преди 4 години

Футболът е и политика. Искат да приобщят украинците към западния свят. Така направиха и с нас 94-та в САЩ.А запалянковците да си чешат езиците.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпутин е виновен и руснаците- как така го пропускатеайде плувай бе червено ***

25

Чумата по свинете...

преди 4 години

Чумата по свинете се разнесе и в техния футболен отбор. Започна да мирише лошо...

24

Дочо Булгуров

преди 4 години

Оранжеви припсове,и оная вечер при идентична ситуация имаше дузпа за Ливърпул,ама Пичето не я свири,така че щом съдията не е свирил дузпа,значи не е имало дузпа.Точка.хайде сега обратно в кочинката!!!

23

До малоумник 27

преди 4 години

Хубаво е да цитираш някакъв резултат. Лошото е, че не познаваш фактите. ЦСКА завършва мача с 9души!!! Така че не пиши глупости по форумите, че ако започнем да цитираме знайните и незнайните отбори от които е отпада ОБОРА на народа ще ти стане мъчно. Говедата са единствения отбор отпадал от отбор от Азия в евротурнирите.

22

Реалист

преди 4 години

Мъжка постъпка от наставника на Зора. Браво ! Много други щяха да изклинчат и да кажат, че е било най - много спорна работа. Обаче искам да се покаже френския лакей, който свири мача и да каже, защо не свири дузпата. Заради такива неспортменски така нарочени съдии трябва да въведат ВАР още в квалификациите. ЦСКА да съди тоя. Съсипа целия мач

21

ЦСКА-Евроидииота

преди 4 години

На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроиидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.

20

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте и в бъдеще да се превъзнасяте по Укарайна, радвайте се на буквално комичния им президент и евpoгeйcката им ориентация. Ааа, и да не забравя -- нека дружно да подкрепяме санкциите с/у Pyсия вовеки веков.

19

Анонимен

преди 4 години

да си левскар или ботевист е все едно да си обикновен и.д.и.о.тнито една страна в света няма футболен отбор с име на национален геройвсеки нормален българин който уважава тези национални светиниби се възмутил от тая безкрайна пр.ос.та.щина

18

Анонимен

преди 4 години

путин е виновен и руснаците- как така го пропускате

17

Лесни Евроидиот до15

преди 4 години

Абе изперкал син ***, Лесни като съществува вчера със кой отбор играха, че въртях каналите и никъде ви нямаше ? Синята ви злоба се връща два пъти повече върху вас. От 10 години не сте помирисвали купа, в Европа ви правят криви и луди полупрофесионални отбори. В днешно време да си от Фк Лесни е голяма гавра и тежест. Не искам да обиждам истинските Левскари, знам какво е да си фен на любимия отбор. Но палячовци като този ме карат да изригвам. ЦСКА играха мъжки отбора е този където са феновете

16

Анонимен

преди 4 години

Не съм левскар но за случая всеки, който пише против отбора в този мач или въобще не разбира от футбол или пише просто на инат.

15

Анонимен

преди 4 години

До левскаря : не се смей защото това не е просто загуба за ЦСКА а за всички българи., но това ти не може да го разбиреш. Не очакваи , че и на твоя отбор няма да се случи нали? Ще се случи щото е от България. ..

14

Цска за смях...

преди 4 години

Питали радио Ереван: По какво си приличат ЦСКА и Нефтохимик ? Радио Ереван отговорило: И двете вече не съществуват!

13

Levskarq

преди 4 години

Muhahahahahah padnahte ot super smeshniq otbor gadni churbari

12

Анонимен

преди 4 години

Човекът има достойнство! ЦСКА беше по-стойностният и класен отбор и незаслужено отпадна. За мен отпадането се дължи колкото на неадекватните съдии, толкова и на неадекватният Любко! Изключително слаб и безидеен треньор! Адмирации за Малинов. Направи силен мач. Това момче има бъдеще

11

Хибридът Цска

преди 4 години

Хибрида Цска-София пише история с тия славни загуби от отбори, които ги няма на картата на футбола с имена на вафли,фойерверки и подобни. Като споменем и трагикомичните отпадания на ЦСКА от отбора с име на вафла МУРА и никому неизвестния ЗИМБРУ, а сега и ЗОРЯ ще разберем защо в цяла Европа наричат ЦСКА - ЕВРОИИДИОТ ! Няма БКП и комунизъм, няма дузпи и титли. Жалка работа...

10

Euroslayer29

преди 4 години

Не са само французите,бре!!!Всички мразят(и то с пълно основание!) тези диваци и варвари,домъкнали се на коне и кобили в милата ни родина Европа от дивите азиатски степи,бре!пп-Единствено ДЕМОКАТАСТРОФАТА им е на път да ни отърве от тях до 7-9 години,бре!Амин!!!

9

REI

преди 4 години

na Prasetata pak e vinoven sadqta

8

JUHBnds

преди 4 години

Западните ви приятели, където имат възможност ще ви цакат...само това мога да кажа....познавам ги добре