38

народ

преди 4 години

За такива *** трява да има трудови лагери да работят до края на живота си за дьржавата и за блиските на починалото дете .

37

пламен

преди 4 години

да се върне смъртната присъда.а не да го храни държавата от данаците на хората.

36

танатос

преди 4 години

още един коментар за острата нужда от смъртни присъди, ама без приспиване и да са нехуманни, а жестоооооки. с европейско превъзпитаване, психотерапии и хапчета не става

35

Анонимен

преди 4 години

А сигурно ли е, че е този? Какви са доказателства? Не подозренията, а доказателствата.

34

iceblast88

преди 4 години

ТРУДОВ ЛАГЕР!!! НЕ НА ЗАТВОРА КЪДЕТО ДА СЕ ИЗХРАНВА И ДА ЛЕНТЯЙСТВА ЗА СМЕТКА НА ДАНЪЦИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ СИ!!! ТРУДОВ ЛАГЕР КЪДЕТО ДА РАБОТИ ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО И КОЛКОТО ЗАРАБОТИ ЗА ДЕНЯ, ТОЛКОВА ДА МУ Е ИЗДРЪЖКАТА!!! КАТО ИЗКАРА 2 ЛЕВА, ЩЕ ЯДЕ ЗА 2 ЛЕВА!!! САМО ТАКА ЩЕ НАМАЛЕЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!!! СЕГА ЗАТВОРА Е ПОЧИВНА СТАНЦИЯ ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!

33

УМЕН

преди 4 години

Нека съдията, който ще издаде присъда на този изверг много добре да си помисли каква ще е тя. Ако е някаква подигравка несъразмерна с мъките и страданията на това момиченце и близките му, аз с чиста съвест проклонам този съдия да му се случи същото и друг негов колега да го "овъзмезди" по същия начин със същата присъда.

32

Анонимен

преди 4 години

хора , време е за кардинални промени !!!!

31

Име

преди 4 години

Не искам да храня това чудовище!!! Повръща ми се при мисълта парите ми да се дават да живее, докато малкото ангелче е умряло в страх и адски мъки, ще финансирам лично едно въже или патрон в корема.

30

Елемаг

преди 4 години

Не бързайте защото из мержата се върти една снимка ,на доста добре сложено бяло момче.Е вярно,мяза да е с психични отклонения,*** нека поне го заловят и ще говорим.Не си мислете,че няма възмездие.Просто като го вкарат в затвора на вечерната проверка ,надзирателите казват на тарторите,този за какво е вкаран.После,по добре да не знаете какво става...

29

Justice

преди 4 години

Ако го хванат ще го изпратят зам.консул във Валенсия да си другарува с другия престъпник...

28

Ивайло

преди 4 години

В сайта на МВР можете да видите снимка на този красавец. Поредния малоумнук-изнасилвач без завършен първи клас. 30% от децата в България ще се превърнат в подобни ***, които ще убиват и изнасилват. До кога?

27

Анонимен

преди 4 години

Борисов и Патриоти да си подават оставките поединично , и да си купят еднопосочен билет за южна Африка

26

Forever

преди 4 години

Великият вожд излезе публично да се възмути и похвали,че строи магистрали,а за престъпленията по улиците е безмълвен,това нито го вижда,нито го чува.

25

И защо е станало?

преди 4 години

Всеки път когато някой луд извърши подобно нещо роднините трябва да съдят държавата, че не е предприела мерки лудите да са в психиатриите. Не като във всяко районно да не ги знаят точно кои са смахнатите в околността

24

Поредният хахо е

преди 4 години

Там е работата, че това е просто поредният психар, който не лежи в лудницата а се разхожда на свобода. Пълно е с такива хахави и никой, абсолютно никой не ги прибира

23

Циник

преди 4 години

Доживотна присъда... Този ще влезе в затвора... да пляска белот с останалите роми там... с данъците на роднините на поредната ромска жертва... И това ако не е перверзно.. не знам кое е.Апропо - не било цивилизовано - да има смъртна присъда... Миналия месец в Япония, изпълниха 2...та значи - България е по-цивилизована от Япония.Хм... Не знаех..

22

Анонимен

преди 4 години

една полит.партия беше раздала на "избирателите" си тениски с надпис - "България - това си ти" .

21

хм

преди 4 години

За такива престъпления само доживот без право на замяна след като няма смъртно.

20

Анонимен

преди 4 години

Все още съм убеден, че тези които реват против смъртните присъди не са прави. Отвреме навреме трябва да се произнасят и изпълняват такива. Веднъж-дваж годишно е едно добро начало!

19

Анонимен

преди 4 години

Ромски драми пак.