21

Анонимен

преди 4 години

Само за уточнение: 0.2=0Една от любимите фрази на спортните коментатори показва липса на знания по математика на ниво основно образование. Всяко число, умножено по нула е нула. Нула на един спрямо нула на два не е удвояване. Удвояване би било от един на един към един на два.

20

хех

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !Викаш друго е да паднеш от футболния колос "Заря"

19

Анонимен

преди 4 години

До ЛевскарОт къде да разбира? Той се чуди кое тире да е следващото, което ще припознае

18

Петричев

преди 4 години

Както винаги ,,Орлите,, на Лудогорието продължават ! Служебно назначените ,,шампиони,,на България ,,Пощенец ,,Динамо ,, Уеффски Спатлак,,,,Витоша,, ,,Уеффски -Лаффчис,, ги изхвърлиха позорно още миналия кръг някакви аматьори от остров Крит ли,Кипър ли.Ами като нямат подкрепата на ЦК на БКП ,на МВР и ДС така ще е...

17

анонимен

преди 4 години

Отпаднаия ЛУДОГОРЕЦ влезе в групата на ВЕЛИКИТЕ /цска и левски/ колосите на Българския футбол ги заклаха съдиите , а отбора на турския РЯЗАНГРАД късметлиийски се измъкна.Оле,оле да живее БЪЛГАРИЯ !

16

Анонимен

преди 4 години

Голмайсторите са Шверчок, Лукоки и Битон.Очаква се да се гордеем с постижението на българите ли? Аз не разбрах за какво по българските новини пишат за този второкласен мач в който български отбори не играят.

15

Анонимен

преди 4 години

Това не са български отбори. Черен на снимката на публикацията за мача на ЦСКА и черен на снимката на публикацията за Лудогорец. От такъв български футбол смисъл няма. Ако ще гледаме как чужденци ритат топка, да гледаме директно Премиършип и Премиера дивизион.

14

Анонимен

преди 4 години

Литекс май отпадна.

13

Софроний Алпийски

преди 4 години

Лудите в атака, оле, оле, оле!

12

Анонимен

преди 4 години

Сякаш гледам онзи филм "Шаолински футбол", в който главните герои трябва да си проправят път през селските дивизии преди да започнат сериозните срещи преди финала. Първите им съперници изобщо не играеха футбол, а си носеха големи гачени ключове и щанги с които да пребиват противниковите играчи. Точно на тези ми напомнят уелсците.

11

Анонимен

преди 4 години

Ахахахахахах кренвиршите прегазиха аахахахахаха малеее тази лига европа се оказа голяма комедия ......

10

Левскар

преди 4 години

do 2 Ха- ха- ха, чорбар виж си насрания отбор и тогава говори за Лудогорец. От 2011-та година е пълен хегемон в А група и има 8 поредни титли. И сега Лудогорец продължават в Лига Европа, а всички други бг отбори отпаднаха. Чорбар, понял к'во ти говоря?

9

Зимбру Мура Микре

преди 4 години

А ловешките хибридчета обратно на село!

8

Анонимен

преди 4 години

Щом шампиона на Холандия трябва да играе два кръга за да влезе в ШЛ смятайте Лудогорец колко трябва да играе.

7

Анонимен

преди 4 години

eqe3

6

Анонимен

преди 4 години

Това уелски отборче,ако играеше в бг ,,А" група щеше да играе само един сезон,защото ще изпадне в ,,Б"група!

5

До 1

преди 4 години

Колкото и да не харесвам гела...няма какво да говорите срещу Лудогорец. Единствено завист от софийскитв псевдограндове.Мълчете си най добре...и не се обаждайте. И левски и цска...жалка игра..грозна..безинтересна.Дори в момента Локо Пд играе мн по красиво от вас.Така че...тихо...и не се обаждайте много.

4

111

преди 4 години

Тук сигурно пък Бойко ще е виновен, че са били с толкова много в двата мача. Очаквам троловете да се включат

3

ФАКТ

преди 4 години

Колко "силен" отбор са Лудогорец се видя срещу унгарския Ференцварош. Две загуби в два мача.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Прегази ?! Кого ? Ливърпул, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен ?Не ви ли е неудобно да слагате такива гръмки заглавия, когато Лудогорец е играл с един полуаматьорски отбор ?!