34

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 4 години

България е поставена в унизително положение от този, който я управлява еднолично вече 10 години.Никой не уважава слабите. Никой не уважава бедните. Никой не уважава слугите.Слугинската външна политика на Бойко Борисов доведе до там, че нито в политиката, нито в спорта някой ни брои за живи.Искате доказателства ?В политиката - завода на Фолксваген, който ще бъде построен в Турция, а в спорта бруталното ощетяване на ЦСКА срещу украинския Зоря.Нито Турция, нито Украйна са в ЕС !

33

Анонимен

преди 4 години

Другата седмица и Лудогорец ще ревнат от съдията !Смешници .Това не е нито оная България нито това са ЦСКА.Отварям навън и се свири ориенталско на центъра .Айде стига с тоя ЦСКА.

32

Къде си бе Бобка?

преди 4 години

Българските отбори са брутално ощетявани, но какво да се очаква като президента на БФС на официални събития ходи пиян. Просто сме за смях на Европа!

31

До ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Ти имаш някакъв психически проблем. Вярно има ***, които пишат глупости. Бойко бил виновен, че мелеза е паднал. По - тъпо нещо не бях чувал хахахаха. Явно всичко що е червено не е в час и тва е. Отивай на Бузлуджа да береш чай откачалка такава...

30

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 30И аз това казвам. люпко петрович е апотеозът на антифутбола. Няма как да вкарат гол навън само с ЕДИН играч, който бележи. И най-тъпите съперници ще се сетят да го пазят с двама защитници персонално... защото соу сам се пази !!! Въпреки това Евандров винаги може да се измъкне за миг и да вкара... ама няма как да вкара от пейката !!!

29

БПФ

преди 4 години

Сигурен съм поне на 50%, че ако талантливото младо момче Митков беше титуляр, щеше да вкара гол !!! А изваждането на Евандров беше такова безумие, че пет минути мигах срещу телевизора като ударен и не можех да повярвам, че това се случва. Явно и Евандров не можеше да повярва. Не само соу, но и петрович не е ясно за кой отбор играеше от скамейката.

28

Анонимен

преди 4 години

Време беше да отпадне .В три поредни мача навън без отбелязан гол ???Закъде са тръгнали с този анти футбол !Абсолютно закономерно напуснаха турнира.

27

Умерен цесекар

преди 4 години

Отдавна вече футбола не се решава на терена ..... Каква е тая лига дето и децата виждат как се свирят мачовете и колко е нечестно егати...

26

Анонимен

преди 4 години

гoвeда, виждате ли как се играе с човек по-малко 70 мин? Вратаря им ги спаси, както и съдията. Иначе много гopдо представяне от ЦСКА.

25

БПФ

преди 4 години

Мръсното садийство обаче нека не ни затваря очите за безобразията, които продължава да върши српският измeкяр. Капитанът и лидер на Европа Бодуров, заедно с единствения друг национал - Давидов - все още са извън групата. Продължава да бъде несменяем абсолютно безполезният соу - дето до края не го разбрах за кой отбор играе. За капак на всичко бяха сменени единственият голмайстор (нищо, че играем задължително за гол) и най-добрият на терена - Малинов. Српското *** с деменция - незабавно вън !!!!

24

антизападопоклонник

преди 4 години

И да цвили и да не цвили Плевнята за франсетата, фактите са си факти- франчулята ни мразят, а ние е редно да им отвръщаме със същото!

23

до ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Значи Ловеч е най-успешния бля бля бля. Интересно, не знаех.

22

Анонимен

преди 4 години

Звезда, Партизан, Динамо Загреб, Риека, Олимпиакос и Стяуа мачкат. Нашите всичките отпаднаха. Какъв е извода? Че в БГ освен че няма държава, няма и фyтбол. Айде лека.

21

БПФ

преди 4 години

Гаврят се с нас, защото позволяваме. Ако бях на мястото на Гришата, поне един мръсен садия след 2-3 месеца щяха да го намерят с натрошени колене - така, че да остане пълен инвалид до края на живота си. Дано поне хохрите са платили щедро на плешивата к.рва със свирката. Очевидно е, че срещу нас се свири тенденциозно - втора година вече !!!

20

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Въпреки че ни ощетиха и в двата мача, както се получи и срещу Копенхаген миналата година аз съм горд, че съм фен на най успешния Български отбор в Европа за всички времена. ЦСКА доказа че е Евробоец. Бойко поне малко да беше направил за този измъчена територия, и още по малко да беше отстоявал някаква позиция защитаваща нашите национални интереси поне във футбола щяха да имат някакво уважение. Всички ни подминават, няма сфера от живота в която не сме ощетявани заради теб безроднико. ЦСКА ЗАВИНАГ

19

ФАКТ

преди 4 години

Единственият отбор от България (не казвам български !) срещу който не се свири е този на Лудогорец.Апропо това ТНС какво е ? На мен ми прилича повече на име на нова дизайнерска дрога, отколкото на име на футболен отбор ....Киро плаща и на УЕФА ?Защо не !Няма как да се обясни иначе, че вече в три мача Лудогорец играе със световно неизвестни дърводелски отбори ...И в следващия кръг ги чака Марибор ... :) Пак слабаци !Те Лудогорец с такива противници може и до финал да стигнат тази година.

18

Лудогорец

преди 4 години

Жалко за ЦСКА. Щеше да е хубаво повече отбори да играят в Лига Европа :(

17

Зимбру Мура

преди 4 години

Обратно към Ловеч, хибридчета.

16

Yudeo= fahist

преди 4 години

CSKA ZAGUBI POREDNIYA SI :UREDEN MACH:!! ..FUTBOLA E HAZART...I POSLE SPORT!...MILIONI SE ZALAGAT SRESHTU CSKA...V STRANI KATO TAYLAND...MAKAU...TRINIDAD

15

Анонимен

преди 4 години

Пак не познахте бе, журналчета! С 1:0 загуби. Не се научихте как да изписвате резултатите във футбола!