8

муспи

преди 4 години

Това са бели кахъри, - Алах иска Министерството на Пособията да премине в арабски ръце. Също във връзка с обмяната на култури, правоверните се съгласяват да празнуват християнските празници, те са неработни дни, но настояват и Петък да е неработен, да не говорим за Рамадан. Фашисти казват ехидно, че мюсюлманите въобще не работят, - а това вече си е чист антисемитизъм. Не е ли по добре в разговорната реч да въведем - антисатанизъм, защото антисемитизъм е цензурно.

7

дедо Ташунко

преди 4 години

Викал ли е "Аллах аббар", или е бил обикновен ***.ло.ум.ник?

6

Анонимен

преди 4 години

А българите пращат децата си да учат там и хвърлят луди пари....

5

Тео

преди 4 години

Те, пакитата, така си решават проблемите! Както и римската, така и английската империя накрая остава един труп, от който се хранят червеите, които тя сама си е докарала.

4

Анонимен

преди 4 години

По принцип Лондон е известен като столицата на нападенията с нож и киселина (да, на английски звучи по ритмично)... Но няма проблем, защото според г-н Хан това е част от живота в големия град.

3

Анонимен

преди 4 години

Нищо особено за Лондостан. Само дето работника е намушкан пред офис на Вътрешните Работи. Иначе черните протестират, като ги претърсват за хладно оръжие напоследък.

2

Анонимен

преди 4 години

Стига с този расизъм! Извършителя е класически британски ***, изграден в среда да изразява себе си. Все пак Лондон е втория най-голям майймунарник след Париж.

1

Анонимен

преди 4 години

Лондон е известен като северния Исламабад.