13

фафа

преди 4 години

елате в Китен, същото като Сен Тропе е

12

Анонимен

преди 4 години

Таз почивка ша да я карам в покраинините на Париж, на 2500километра югоизточно... Трънско!

11

Анонимен

преди 4 години

Стойте си у дома, но пак не е сигурно дали няма да изпразните банковата си сметка.

10

човек

преди 4 години

До: номер 2Съгласен съм, че е много досадно.Но за мен много по-досадно е, когато правят реклама на някаква азиатска държава наречена Русия, и как ние трябвало да и бъдем признателни за нещо си.Иначе, ако не сме и признателни - тя разработва нови оръжия, от които би трябвало да се уплашим!Е това е 100 пъти повече досадно, мое мнение.

9

дада

преди 4 години

Отидете в Долно *** и в Чурек.Пак е толкова красиво, а и има безплатна зелена трАва за рупане.

8

Анонимен

преди 4 години

"Къде да отидете, ако не искате да изпразните банковата си сметка?"Аааа, спокойно, не се притеснявайте за мен толкова много.Ми тя ми е празна бе, какво има в нея че да я празня???

7

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се чудите как да почивате "ефтинджос" се чудете как да изкарате повече пари, за да можете да си позволите да отидете където пожелаете без компромиси заради цените!

6

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 4 години

*** логиката, не ходете в Исландия, ходете в Шотландия .... която няма нищо с общо с Исландия :DПо вашата логика, не ходете на Бахамите, а в Равда - то същото ама не толкова скъпо и туристическо.

5

ПорЦелан

преди 4 години

Какви задръствания? Ако не беше идиoта запалил *** при Дупница, щяхме да стигнем Солун за четири часа от София. На Кулата минахме за пет-шест минути. София-Солун 4:30часа леко спокойно шофиране. Даже със самолет е по-бавно.

4

Анонимен

преди 4 години

***, ***.., превеждайте европейски статии поне де! Колкото ние знаем за американците, те знаят 10 пъти по-малко за нас, затова са им написали глупости. Всички в Европа знаят, че евтино е само в източната част и турско и скъпо и прескъпо на запад-даже в Исландия

3

комшулук

преди 4 години

Посетете комшиите. Най-евтино.

2

Анонимен

преди 4 години

Спрете се вече с тези реклами на туризма. Досадно е.

1

Алтернативен турузъм

преди 4 години

Как да "печелите" от туризъм в бг.Ако не отидете на почивка в Дубай спестявате 5к лева, ако не отидете на почивка в Италия спестявате 2-3к лева, ако не отидете на почивка в Гърция спестявате 1000лв. и висене в задръствания.Затова министерство на туризма съветва, с толкова много спестени пари, посетете мутроморието!