8

Анонимен

преди 4 години

Ха сега. Причината за аварията с руския самолет днес бяха терпентина и антифриза. Ами за тази авария сега? Боя се, че не останаха други сериозни причини.

7

Активист на БКП

преди 4 години

Сигурно и F16 които Бойчето плати авансово ,за да гепи комисионната ,ще се палят масово !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя самолет сигурно е бил някаква "руска щайга" дето сама пада и сама се пали.Опс.....то било хамериканско, че и военно.... Баси, Путин го е запалил! Санкции за "***"!

5

Кочо

преди 4 години

В България е пълно със спецове по всякакви въпроси, не мога да разбера на какво се дължи икономическото ни състояние. Реално само в този сайт, коментират поне няколко хиляди медицински, авиационни, туристически и тн. специалисти. Аз съм твърдо за производството на български самолети, автомобили, кораби, компютри и всякаква иновативна техника. Смятам че една космическа програма, не би била непосилна за великия български ум.

4

До 5

преди 4 години

Какво ти пука че падат бе, ти нали си караш Ладата и си свиркаш и изобщо не ти трябва самолет да идеш до другото село да купиш дини

3

Анонимен

преди 4 години

Било е неуспешен терористичен акт сигурно.

2

до 1 и 2

преди 4 години

Два пъти са по икономични от любимите ти таралясници.

1

Пилот

преди 4 години

Американските самолети са пълен бо.лук. Само рекламата ги крепи. Но в действителност едва излитат и то с огромен риск от техническа неизправност.