78

Sacre Bleu

преди 4 години

Никъде в София не мога да намеря супа за 1.95лв Тук супата почва от 2.50лв, а сме най-бедните. Ко са взели да се тръшкат тия шмиргели? 'Ша ги е'а, я да се разходят да видят как живее обикновения европеец, който им плаща супата от по 1 евро и запкалтите от по 15 000 евра!

77

Да допълня...

преди 4 години

След поскъпването българските депутати са завръщат. В нашия парламент било по евтино.

76

Коко

преди 4 години

Значи ако пият от нашата минерална вода 5 евро за 1.5 литра ги пиши умряли сеабе ний така и така сме тръгнали да раздаваме пари предварително ето на краварите дадохме 2 милиарда защо не вземем и предварително да платим заплатите на целия Европарламент че туко виж умрели от глад

75

Анонимен

преди 4 години

У нас супата и 5 евро да стане, простотията пак ще си я купува, за да парадира колко е велика.

74

Бай Шиле

преди 4 години

Жал ми е за вас ,ама като се сетим за мен ме боли шнура за вас.

73

Анонимен

преди 4 години

Брутално. Вдигнаха им супата на едно ойро. Ами сега? Защото един евродепутат не е сам - има секретарки, асистенти, замсекретарки, замасистенти... Тоя едно ойро, оня едно ойро - ей ти сто ойро за закуска. Завалиите...

72

Анонимен

преди 4 години

До 74А какъв сапол трябва да си, когато средната заплата беше 600 лева, а хляба скочи два пъти, че да си мълчиш?! Им защо тези нации, да са в пъти по богати и не не крали от колиниите (правото на завоевателя ... не забравяй, как ние сме дошли тук) - тези пари са се изпарили от мноооого време.

71

Анонимен

преди 4 години

Да си взимат от вкъщи .

70

питам се

преди 4 години

Явно тези хора са напълно скъсали с действителността и живеят живот напълно различен от нашия. Свикнали са само да получават и толкова. Какъв ли човек трябва да си, при заплата от около 15 000 евро, буквално да подивееш, че супата ти става с 50 цента по-скъпа?

69

Анонимен

преди 4 години

Тия нежни душици.Представяте ли си,ония главорезите,на ИДИЛ,ако ги сбарат,каква леш ще настане.За 20 цента пропищяват,а пък за една отрязана глава,сигурно ще се осирът до шия от страх.К ние чакаме от тия да ни оправят и спасят.Народе хващай се за работа и си изчисти авгиевите обори дорде не са те удавили в

68

...

преди 4 години

Напълни се с български депутати там и всичко започна да поскъпва. Халал да им е, нека видят народа как живее в България. Тия същите, вдигат цените всеки ден. Сметни колко ще струва супата, до края на мандата. най малко 6-7 евро.

67

Анонимен

преди 4 години

Абе "джурналитсъ" , съвсем ни взехте за калинки вече.

66

Анонимен

преди 4 години

Дупетаните навсякъде са едни и същи.

65

Анонимен

преди 4 години

Като не им харесва да напускат.Ще се намери кой да работи и за по-скъпа супа.

64

Анонимен

преди 4 години

Нихната ......, що е това апетайзери, ега ги издуят дано.

63

норка

преди 4 години

Тия ме вбесяват!

62

Тези

преди 4 години

много се охарчиха!Я да дойдат тук и да търсят в обедната почивка къде да обядват за половин час и супата да им струва 1,50 Евро,а може и повече. Ще започнат и те да си носят храна от вкъщи.

61

chef master

преди 4 години

ДАНО ВСИЧКИТЕ ТАМ ДА ПУКНАТ ОТ ЯДЕНЕ!

60

ценка

преди 4 години

Войнстващият ислям е вече тук - спомнете си атентатите! - а тия вдигали диви скандали за 50 цента???????

59

Бутафория

преди 4 години

Европарламентът е бутафорна структура, целяща да създаде илюзията, че ЕС е демокрация. Всъщност е корумпираната колониална система, в която старите страни-членки експлоатират работната ръка и пазарите на новите страни-членки. Българският съд прие позорното решение да признае гeй брака на два чуждестранни леcбоса, с което плю на конституцията. А когато чуждите решения са над националните, това означава, че страната е загубила изцяло своя суверенитет. Чакаме следващото освобождение.