28

Анонимен

преди 4 години

Професорът казва: "радиационното замърсяване е локално и инцидентът е станал в защитен реактор, а отчетеното повишение на радиацията в района е именно от излезлите газове", някой още да не е разбрал? Радиационното замърсяване е локално и инцидентът е от средна степен на опасност, т.е. далеч от това , което стана във Фукушима и Чернобил на времето. Такива инциденти са ставали по света много пъти.

27

Хахахааааа....

преди 4 години

Много леш, беее..И ВСЕ ОТ "ГОЛЕМОТО ДОБРУТРО".. ХАХАХАААААА......

26

Joko

преди 4 години

"5 руски учени, определени като елита на руския Федерален ядрен център..... 16 флотски капитани първи и втори ранг..... Останаха ли още топ експерти в Русия ?

25

Анонимен

преди 4 години

"Не знаят колко са назад горките."То понеже са много назад янки дуудъл ходи с памперс навсякъде.Де логика де чудо.

24

Активист на БКП

преди 4 години

Нали си гърмят на тяхна територия ? Не гърмят над Хирошима и Нагазаки...

23

Хахахааааа.

преди 4 години

В ЖЕЛАНИЕТО ДА НАДСКОЧАТ СЕБЕ СИ, ТИЯ ПИЯНКИ СЕ ИЗПОТРЕПАХА, БЕ.... ХАХАХААААА...ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСКА НЕКАДЪРНОСТ, ПОЗНАТА НИ ДО БОЛКА ОТ СОЦ-а!!!!!!

22

Фондациен професор

преди 4 години

Професорът Касичев не за пръв път е платен ва верижка всичколог по всичко свързано с атом и радиация - от Козлодуй и Белене,до Чернобил,Курск и Северодвинск.

21

Анонимен

преди 4 години

Американците удариха площадката за изстрелване с новото си оръжие и рашките се чудят какво става.Не знаят колко са назад горките.

20

Анонимен

преди 4 години

Kогато искаш да надско4иш себе си , така става.

19

истината за Русия

преди 4 години

Русия е много изостанала.

18

Калеко Алеко

преди 4 години

И какво се оказа ... Отнет е живота на елита от рушкия федерален ядрен център ... По последни данни се е взривил Самоварът на путин, който е бил подгряван от миниатюрен ядрен реактор ... !!!

17

До Мислеща

преди 4 години

Вече щяхме да сме на Марс

16

До ИМАТ ДРАГИ, ИМАТ

преди 4 години

Жалки сте!

15

Мислеща

преди 4 години

Само си помислете, ако всички пари, които се даваха за оръжие на Земята, се влагаха в проекти по изхранване на бедните, еко проекти за пречистване на вода, въздух, почви, ако се влагаха в прогресивни технологии за здравето и просперитета на хората, тогава тук щеше да бъде едно добро място за живеене. За съжаление, човечеството не е надраснало все още своя първобитен манталитет да да убива и граби. Жалко!

14

Анонимен

преди 4 години

Русофилството е най-опасната радиация за Бъгария !Има русофили, има Задунайская, няма русофили, има България !

13

Анонимен

преди 4 години

Пак Борисов виновен.. Даже и на Путин му е виновен Борисов :) Поне така всеки може да види троловетее, които вече са бесни от неспособността си да влияет на мнението ви.

12

Анонимен

преди 4 години

Що ли пък на мене изобщо не ми дреме !!

11

rusnak

преди 4 години

Тоя е много зле.

10

ИМАТ ДРАГИ, ИМАТ

преди 4 години

Лъжливото управление на ГЕРБ ЛЪЖЕ както за мръсния въздух на СОФИЯ така и приведените медии на уж независими собственици отклоняват внимаието от истинските проблеми на българите. Някъде далече в Сибир имало леко превишение на радиационния фон. И вече поредица от статии "гърмят" олеле каква опасност иде от РУСИЯ. Опасността е ТУК и се нарича ГЕРБ, предвиждан от бандита Бойко от Банкя, а Фандъшка е неговото миловидно прикритие

9

До 40 пъти превишени

преди 4 години

Какво общо имат Фандъкова и ГЕРБ с тази статия? Или по стахановски, важното е, да се наводнят коментарите с предизборни лозунги?