58

Анонимен

преди 4 години

Наглият Кристиянчо след хакването на МОН, получава потупване по рамото и хвалебствия, престижна работа с хубава заплата ...и си е помислил, че след НАП пак ще дръпне професионално ....но за съжаление този път бонусите ще са му е затвора... Този път се наигра...

57

Дидо

преди 4 години

Как беше- какви са тия картинки? Или работи само в едната посока?

56

Въпросчета

преди 4 години

До адвоката по повод следния текс:Аз като адвокат не съм длъжен да казвам истината,...1. Това сега извадено ли е от контекста?2. Казал ли си го или не?3. По закон ли те задължават да не казваш истината?4. Ако да, по кой закон?Не вземам страна в тази доста объркана ситуация, но твърденията на този адвокат звучат най-малкото смущаващо.

55

Анонимен

преди 4 години

До Странна логикаТо вече ти е казано - НАП не е собственик на тези данни. Държавата им е вменила функцията да ги пазят! Те също са виновни! Да не говорим, че шефкта им е за дисциплинарно уволнение, при това не заради наглото си изказване, че сама решила да не си прекъсва отпуската, а именно защото този теч е станал. Това че не й пука има само морално значение, не законово.

54

Анонимен

преди 4 години

Всеки е свободен да коментира в чат или на улицата,в трамвая и т.н.Обаче ако има доказателство,че е влизал и теглил данни тогава е съвсем друга работа,виновен е!Иначе става ама той казал това,ама казал онова.Думите не са дела!Може и луд да е нали?

53

Анонимен

преди 4 години

до странна логикаЕдно е круша друго е слива.Едно е да те задължават да даваш данни някъде,друго е доброволно да ги даваш.НАП има вина естествено защото не са осигурили защита такава,че веднага да се знае кой от къде влиза,а не да разправят шменти капели.Сега ако ти тук ,ето в тази статия в ДНЕС.БГ коментираш,че НАП си заминава и те арестуват,изкарат го пред медиите и кажат ето какво е написал,виновен ли си?Трябва да се докаже,че си влизал,теглил данни от НАП нали?Иначе всеки е виновен без доказ

52

Активист на БКП

преди 4 години

Цирк ГЕРБ продължава !!!

51

Анонимен

преди 4 години

До Странна логикаСтранна е твоята логика - НАП са изискали тези данни и са се задължили да ги пазят. Тук има трето лице. Примерът с колата ще е адекватен, ако си оставил колата си на охраняем паркинг и тя изчезне. Естествено, че виновен е крадецът, но и този, на когото си поверил колата си, защото не я е опазил, а получава заплащане за това!

50

asdoiu

преди 4 години

да си хакер с парола за достъп, все едно да си служител на мобилен оператор и да не можеш да видиш кой номер на кой е и каква му е сметката..

49

Муца

преди 4 години

А бе хакне ли те един Всеки следващ е втори, ако ще сто и втори да е. А кой беше първи Да речем, в една дансотека при един данс се разбрахме с един .. дансер и после хак! И пак А резултата го отнася после някой Кистиянин ...

48

Анонимен

преди 4 години

До Странна логикаКрадецa краде зa личнa облага това е кaто да си оcтавиш колата отключена и ключевете зад волана и крадеца вместо да се възползва е размaхал ключовете пред очите нa всички и е казал ето този си е оставил колата отключена и може да му я откраднат.

47

Анонимен

преди 4 години

На адвоката можем да кажем старата мъдрост: "Едно е да искаш да хакнеш, друго е да можеш да хакнеш, а съвсем трето е да го направиш"

46

Странна логика

преди 4 години

По логиката на търсещите вина в НАП за хакерската атака на киберрекетьорчето, ако ви откраднат колата виновен е собственикът на колата, а не крадеца !?

45

Анонимен

преди 4 години

Бизнесмените не се оплакват, нито журналистите разкриват други хакнати от хакерите. Само НАП, като държавна организация, пое всички критики и нападки, че не пазела информацията. Засегнати били застрахователи, пощи и други, които са си мълчали и мълчат, а журналистите ще бъдат съдени, ако ги разкрият.

44

Анонимен

преди 4 години

Този чат само доказва, че всички ИТ фирми са хаквали и друг път НАП и са си правили дигитални оргии в централния сървър на НАП.

43

Анонимен

преди 4 години

Какво се оказа, Криссс е разбрал от други хора как да влезе, но е забравил да пита как да си прикрие следите.

42

Анонимен

преди 4 години

Тоя хакер да ми беше платил данъците поне...и без това съм принуден да работя през почивните дни и пак да плащам грешни пари на държава, която не се грижи за мен и за никого впрочем...

41

ясно

преди 4 години

аз като адвокат мога да лъжа, но прокуратурата не може...

40

Анонимен

преди 4 години

Ако слушаме адвоката,всички от фирмата са невинни,а е виновен Х.Кой е той, било друга работа.. Стана като приказката -Който *ал,*ал, Кака вече се омъжи!

39

Анонимен

преди 4 години

А аз преди време се чудех как туристическото ремарке за колата на баща ми изведнъж изчезнало и не се водело в данните на данъчното, при условие че е плащан данъка редовно предишни години. А то какво ли не се слувало в тези системи последните години...