15

полиц

преди 4 години

полиция пази ветеринарите, убиващи здравите прасета в БГ селата и гони собствениците - защо не пишете за това, а ни занимавате с другия край на света?! китай изби 1 минион на Тятнанмън и не му пука за света, та сега ли ще го страснете в тези въш..ли...ви новини?

14

анонимен

преди 4 години

Оокей. Ся тук се разхождам из Осло,приятен град но има доста зачулени от близкия изток. Странно е че тук всички телекомуникации са собственост на германци дори целия трафик на нета минава пред Дойчланд....това ако не е шпионаж много здраве му кажи.Сърчнах да видя подводните кабели,ми то всичко отива при тях и през Дания,другите отиват към щатите.....Смени на тази д3еLka Fasilevva снимката с кенгуру,ще се изкефа на макс

13

До Sicht Punkt

преди 4 години

Абе и аз искам Адриана Лима,сабахлен да ми оправя чаршафите,ама нещо не ми се получава!Та и в Хонгконг, едно е да искаш съвсем друго е да те огрее!

12

ай сиктир

преди 4 години

Помните ли протестите срещу полицейското насилие в Балтимор през 2015 г. ? Тогава се стигна и до безредици след което губернатора обяви извънредно положение и съвсем демократично извика националната гвардия която заедно с полицията смляха от бой протестиращите, но тогава журналята у нас си траеха. Кое му е по-различното сега ???

11

Sicht Punkt

преди 4 години

В Китай ако някой бездомник се разболее по сериозно и отиде в болница, няма излизане от нея. Разфасоват го за органи. Но пак не им стигат и за това взеха да се мешат в божиите дела, чрез геното инженерство.

10

Sicht Punkt

преди 4 години

КИТАЙ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ - ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ГОВОРИШ...."Демокрацията по китайски" е бой, мъчения и убийства без съд и присъда!! Такава е тяхната демокрация!

9

Анонимен

преди 4 години

До Sicht PunktКИТАЙ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ - ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ГОВОРИШ....

8

Sicht Punkt

преди 4 години

Ако местните власти, поискат военните да се намесят ще бъде предателство срещу жителите на Хонг Конг!!И аз няма повече никога да полозувам хуауеца.

7

Sicht Punkt

преди 4 години

В Хонконг болшинството хора знаят повече английски отколкото китайски. Там си искат отново английското "робство". Да по-добре английско "робство", от демокрация по китайски.

6

Sicht Punkt

преди 4 години

Бойко трябва да ги смачка вместо да хвърля оставки.Тук Борисов ехтибар им прави на алкашите, вместо да извади гьостерица.

5

Sicht Punkt

преди 4 години

Ех тия Продемократични протести,ама вече от ТяхЕ, протестите в Париж не бяха продемократични, а анархистко- кремльовски, ама бяха хубави, нал тъй!?

4

Анонимен

преди 4 години

Браво и тука така трябва да се действа като разни предатели се мъчат да клатят властта и да ни правят на руска губерния, Бойко трябва да ги смачка вместо да хвърля оставки.

3

Анонимен

преди 4 години

някой иска да пробва с нов майдан, ама няма да му мине номера!

2

Анонимен

преди 4 години

Ех тия Продемократични протести,ама вече от Тях

1

Радомир

преди 4 години

Браво, добре е че Китай не се отпуска и ще реагира с твърда ръка срещу тероризма. Като се замисли човек, протестърите които защитават яуждестранни интереси против националните би следвало да минат по бързата процедура за национално предателство.