21

Веселин Ханчев

преди 4 години

Балада за феминизЪма:- Не човек, а нерез, просъска старата кофра-ищец.Тихо Невдигащият го вече казал:- Не, оперен певец.

20

Анонимен

преди 4 години

МуууТоо стана лъжливото овчарче. Вече нокой не им вярва. Направиха лоша услуга и на жените и на мъжете, но най-вече на наистина сексушано малтретираните жени. Предложения, флирт НЕ са сексуален тормоз!!! Това е начин да си намериш партнозр. Нама друг начин!!! Всеки нормален човек го осъзнава това.

19

Митю

преди 4 години

И мойта кариера не върви, откак отказах на Шарън Стоун.Вервайте ми.

18

Анонимен

преди 4 години

нищо чудно, много американци са с объркано разбиране за лично пространство, интимност и тн ... всяка близост под 20 см може да ти навлече проблеми там.миналият месец посрещнах братовчедка си, по наш си обичай, която беше с мъжа си американец. Оня нещо се спече, намуси, че после чак разбрах, че за него целувките били само за в къщи. Да си седи в къщи тогава, аз като ходя оттатък голямата вода, се съобразявам.

17

Антифен на системата

преди 4 години

Ако не беше "неблагоприятният обрат на кариерата" на споменатите певици и балерини едва ли щеше да има оплаквания....А може и да са отговорили положително на "настойчивите покани за срещи насаме".

16

Анонимен

преди 4 години

Оффф - това с истеричните феминистки няма край. Изобщо не си представят, че вършат лоша услуга на наистина малтретирани жени. То прегръдка и целувка е съвсем нормално в цяла Франция, например. Направо всички ще бъдат осъдени, защото след 30 години, някоя се сетила, че някой й намигнал или пък й звъннал докато била по голяма нужда.

15

До 12

преди 4 години

Ставате смешни вече! С тоя Сорос ставате и си лягате! Все едно ви е обезчестил. Оплачи се на metoo тогава. Много му вдигате имиджа с този си страх! Но невежеството винаги води до параноя и суеверие.

14

Един

преди 4 години

"Организатори на феста игнорираха обвиненията срещу тенора" - и съвсем правилно. Когато човек е обвинен в нещо, това не го прави автоматично виновен, колкото и да им се иска на разните либералчета. Нещо повече - ако обвиненията не бъдат доказани В СЪДА, то се превръщат в клевета, което вече е престъпление.

13

Анонимен

преди 4 години

Дядката на снимката много прилича на римлянин.

12

69

преди 4 години

направо съм потресен, мъж да поиска секс от жена..

11

Секс, 27г, надарен

преди 4 години

Очакваме коментар по темата от негово Всезнайшество Владимир Каролев.Поканихте ли го вече? След АЕЦ-а да избистри и сексът и операта, спеца.

10

Анонимен

преди 4 години

Може ли да не го героизирате?Съвременната опера в търсене на публика отдавна изкарва не сцена голи артисти. Даже нашата Пандачанска я гледах в абсолютно прозрачно одеяние. Райна Кабаиванска в едно интервю за българска телевизия изрази изумлението си от падението, от унижението , на което са длъжни да се подчинят и мъже, и жени.

9

Анонимен

преди 4 години

"Повечето от оплакалите се жени заявиха, че кариерите им били придобили неблагоприятен обрат, след като не отговорили на авансите на оперния ас."Нормално. То посредствени - с лопата да ги ринеш. Ако са били толкова добри са щели да пробият и без него. *** явно не са. И като са посредствени, па и не пускат... пътят по който са поели е ясен като бял ден. Не виждам на кого и за какво се сърдят.

8

Хаха

преди 4 години

Абе, доста жени са го обвинили, което си е съмнително. Но ганьовистанците вече са със завършено мнение, щот са винаги много прозорливи. Затова и са на дъното *** цивилизация. Във всичко са предубедени, без да знаят никакви детайли. И както писах вчера, ако Пласидо беше мюсюлманин, тогава вече щяха да го оплюват с все исляма

7

#митьо

преди 4 години

Тия от митуу са феминацистични ***. Не знаят какво е презумпцията за невинност и мълчат като н*** когато жена сгази Лука - като Азия Ардженто и Кати Пери.

6

Архангел Псувнаил

преди 4 години

А един мармот завиваше феминистични и *** локуми с целофан.....

5

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има давност за златотърсачките. Не може да съдиш някого, че преди 30 години те е , не знам каква дума да използвам. Интересно , защо само милионери съдят, а не някой обикновен мъж. Това вече почва да става смешно.

4

Егаси дедака

преди 4 години

Ако на 78 ги гони така значи на 20 направо ги е изнасилвал където завари. Под път и над път. Нещо като Хълк на стероиди и тройна доза тестостерон.

3

Професор

преди 4 години

Браво!

2

нормален

преди 4 години

А, "оплакалите се жени" представили ли са доказателства, някакви?