10

Анонимен

преди 4 години

Че те се отнасят хуманно. Вярно е, че хуманизмът им още не е стигнал апогея си както вашият спрямо индианците и робите.

9

инфо

преди 4 години

И таз боза е забъркана от англичаните. Още 97ма се знаеше, че ще има търкания. За който не ходил нататък, да кажа, че Хонконг по едно време произвеждаше колкото 40% от високотехнологичните стоки сравнен с континентален Китай. Хората са много образовани и възпитани. Колите са с десен волан. Има истинска граница с граничари към Китай+ визи и различни паспорти. С/у ХК пък е Макао. Никой нормален човек живял там, няма да отиде в Бейджинг(стар. Пекин), да му говорят за петилетки и ракети!

8

Анонимен

преди 4 години

Сащ искат?! какво искате бе? Като какви им се явявате на Китай, че и да искате.Китай ще се отнесе ПОДОБАВАЩО и най-вече ПОЛЕЗНО за тях си! Това да не ви е Украина или България, че като скръцнете със зъби и да ви се изпълни. Я ги гледай ти! Не си гледат голият зад.... ами тръгнали да размахват пръст. На един Ким не могат да повлияят, та взели на Си да нареждат!

7

Анонимен

преди 4 години

'Това доказва, че САЩ имат пръст"Кое го доказва бе

6

Анонимен

преди 4 години

Китай иска да заграби , този пазарен оазис. Хората са си живели мирно и тихо с години. Израснали професионално бавно и с труд до световно ниво на пройзводство.

5

Анонимен

преди 4 години

До4. Какви фантазии. Какъв пръст има Тръмп. Целия свят защитава тия хора. Работят си мирно и тихо . Дават Продукция на световно ниво. Не обичат колектива, завода идейте на комунистите. Не си дават интелекта и труда за колектива.Китай иска наготово да използва благата . Трупани с години. и да станат роби.

4

Анонимен

преди 4 години

Комунизма идва с убииства , лагери, отнемане на собственост. Приравнява човека до робството. Унищожава индивида , а свежда законите до колективна отговорност. Колективно мислене. Централно управление,

3

Хайде холан

преди 4 години

Нека си каже приказката Тръмп,това ще му остане.След някоя и друга година никой няма да се интересува от позицията на САЩ.Първо големите държави,а после и останалите.

2

Анонимен

преди 4 години

Това доказва, че САЩ имат пръст в протестите в хонконг.

1

Анонимен

преди 4 години

Тръм....