23

Ще им се струва

преди 4 години

Махнат ли Тръмп да му мислят белите американци. Такъв комунделизъм ще докарат джендърите и либерастите,че съветският такъв ще им се струва песен.

22

ДОНАЛД ДЪК

преди 4 години

НАМЕРИ СЕ НАЙ-ХУМАНИЯТ

21

Анонимен

преди 4 години

Ми...подай си оставката, бе.Никой не те е карал на сила.Тоя луд...като нашата тиква...изкарва се мъченик...че виждате ли...тежко му е...ама как иска да се грижи за всички нас. Популистки тъъъппотии.

20

Анонимен

преди 4 години

"Искам таквиа хора и у нас!"Искаш Митьо Пищова за президент???

19

Анонимен

преди 4 години

Уж това не го интересувало, пък го прави на въпрос...Само Китай го порязаха с поне 250 милиона само за 1 седмица, като беше решил да им прави номера. И му показаха веднага откъде изгрява слънцето. И веднага се кротна...

18

Шопо

преди 4 години

Липсата на интелект се компенсира с пари,умнико.

17

До 19

преди 4 години

Предател е кратуно, когато ЦРУ и ФБР му доставиха хиляди страници доказателства за намесата на Русия в изборите, а оранжевият ти идол каза, че вярва повече на Путин и после се затвори за два часа с него на тайно. Безпрецедентно и безпардонно. Кой знае?може да е искал златен душ от него, както са го обливали *** в Москва, но надали е било толкова безобидно. А парите му законни или не са дело в голямата си част на спекулации и машинации. Още нещо да тревожи кратуната ти?

16

Анонимен

преди 4 години

Тръмп обеща програма и я изпълнява.Нищо чудно да вземе и втори мандат колкото и противници да има.Въпроса е кога ще направи война някъде по света?Всички президенти на САЩ правят войни по света.Тръмп още не е,но вземе ли втори мандат ще го натисне оръжейното лоби и ще запали някоя държава.Най-близо са Иран,Венецуела и Северна Корея,но да видим.

15

Ейбрахам Линкълн

преди 4 години

да беше станал порноактьор тогава....

14

Аз

преди 4 години

До МдаСамо дето борсите почнаха да падат и скоро бай трън ще влиза в затвора.

13

Анонимен

преди 4 години

Да му събираме капачки?

12

Правило

преди 4 години

Щом комунисти,турци и *** пищят срещу някой,значи той е добър човек!

11

Пустиняк

преди 4 години

Малиии, оранджаденият нарцис се изкарва мъченик. Каквото и да е загубил, то е от парите на баща му. Въпросът е колко милиарда загубиха щатите, откалто този предател се прави на президент.

10

Анонимен

преди 4 години

До 1Ко Арад? Комат? Кви ги плещиш уе?

9

Анонимен

преди 4 години

Кога в България, ще имаше достойни хора, готови на подобни жертви, питам аз?

8

Анонимен

преди 4 години

И аз така си мислех, че Кратуната е много духовен човек и няма лев настрани...

7

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 9КОГО ЛЪЖЕШ ТИ *** ГЕРБЕУРУНГЕЛКО!САМО ЗА ДА ОДОБРИ ПРОДАЖБАТА НА БУЛГАРТАБАК СА МУ ПРЕВЕДЕНИ ПО ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ 10% ОТ СДЕЛКАТА ОТ ПЕЕВСКИ И ГРУПА БИЗНЕСМЕНИ КОИТО ГО КУПУВАТ ЛИЧНО ОБЯВЕНО ОТ БАНКЕРА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!

6

АнонимеН

преди 4 години

ВРЕМЕТО НА ТРЪМП ИЗТЕЧЕ!!!ВЪВ ФАЩ ГО НЕНАВИЖДАТ!! ТОВА, ЧЕ ОРЯЗА ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ НЯМА ДА МУ БЪДЕ ПРОСТЕНО !!УВЕЛИЧИ БЮДЖЕТА НА ВОЕННИТЕ С МНОГО А ДОРИ НЕ Е НАПРАВИЛ И ЕДНА ВОЙНА!!!----УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП Е САМО ДО КРАЯ НА МАНДАТА МУ!

5

АнонимеН

преди 4 години

ТРЯБВА ДА СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН НЕУДАЧНИК КАТО ТРЪМП ЗА ДА НЕ СПЕЧЕЛИШ ОТ СТРОИТЕЛНИЯ БИЗНЕС ЗА МИЛИАРДИ КОЙТО НАСЛЕДЯВА ОТ БАЩА СИ!!!НО ТРЪМП Е ТОЧНО ТАКЪВ ЕДИН НЕУДАЧНИК КАТО ПРАВИ БЕЗУМНО СКЪПИ ГОЛФ ИГРИЩА ОТ КОИТО ГУБИ !!! АКО НЯКОЙ Е ПОСТИГНАЛ НЕЩО ТОВА Е БАЩАТА НА ТРЪМП !! А САМИЯ ТРЪМП Е ОБИКНОВЕН ИЗМАМНИК И НИЩО ПОВЕЧЕ!!МНОГО ХОРА НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ПАРИТЕ НА ТРЪМП ИДВАТ КАТО НАСЛЕДСТВО И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА ПОСМЕШИЩЕ ГИ Е ИЗКАРАЛО!

4

Мда

преди 4 години

До АнонименМного е вероятен втори мандат на Тръмп.Днес сутринта по CNN се оплакваха,че това може да стане на база на икономическите успехи.а много добре знаем,че CNN се контролира от Со*рос и хранениците му-демократи!Всъщност популярността на Тръмп е малко под 50%,НО отново с едно яко рамо от Ротшилдите работата ще стане.Тия са решили повече да не допуснат Со*рос до властта!