96

Анонимен

преди 4 години

По принцип на Русия не и трябва , атомна бомба, НО, някой трябва да попречи на Чочо Сам да използва за ТРЕТИ път атомна бОМБА !

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114Ти не си в ред! Канализация! Я се чуй! Всъщност, ти се плицикаш в канализацията, само това познаваш, ***!

94

възмутен

преди 4 години

Не знам кой президент от какви играчки има нужда,но светът би трябвало да поиска компенсации за нанесените щети.Норвегия вече отчита повишение на нивата на радиация.

93

Анонимен

преди 4 години

Имат нужда и от ракетите. К'во друго ще ядат иначе?

92

Анонимен

преди 4 години

И новата поп звезда няма нужда от силикон но си слага, заради феновете. Същата работа с руските оръжия. Не им трябват бомби с които да унищожат света, но ги правят за феновете, които пияни, наср*ни и оповръщани, заедно с малките си, веят руски знамена на Шипка под звуците на народна музика. Когато Путин умре само от знамена ще си избият парите.

91

Анонимен

преди 4 години

До 111 "Руските джуджета са най-високите джуджета в света."Краварите могат са да си мечтаят за такива джуджета.

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110Иначе "Джуджарик се чувства дребен"Руските джуджета са най-високите джуджета в света.

89

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че има нужда. Иначе Джуджарик се чувства дребен

88

Боби

преди 4 години

До Русия ?"Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа."Ти сериозно ли си мислиш това?Русия ли има най-големия военен бюджет на света или САЩ - по-голям от следващите 10 страни взети заеднио включително Русия и Китай?Колко АУГ(Авионосни Ударни Групи) има САЩ а? И това са защитни оръжия нали?Колко бази по целия свят има САЩ. Колко ядрени боеприпаси държи на чужда територия?

87

Анонимен

преди 4 години

До 100 "Тук е пълно с ненаиграли се деца. Още си играят на войници"Пълно е и с стоящи си по цял ден в къщи експерти, които имат смайващи познания за ракети, танове,самолети и вскякъв вид оръжия, експерти по ядрена физика, космос и т.нНо това не е голям проблем, По притенсителното е, че е пълно с мъже които по цял ден и цяла нощ си мислят за Путин.

86

Анонимен

преди 4 години

Рашън перманенно са в състояние на "голяма нужда".

85

Русия ?

преди 4 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

84

Боби

преди 4 години

До Калеко Алекостационарни атомни централи от типа на ЧернобилЕх експерте На север и да искаш неможеш да развиваш ВЕИ - остава ядрена енергетикаА централи тип Чернобил до колкото знам в РФ няма вече. Но има чистак нови ултра модерни реактори на тъй наречените Бързи неутрони. подобен реактор в Европа колко време се разработва... и все още имат само прототипи до колкто знам - в промишлена експлоатация няма.

83

РАСИЯ

преди 4 години

Да има нужда,да възпре краварската,АЛЧНОСТ

82

Боби

преди 4 години

До Калеко Алеко"След като има нужда от атомни ледоразбивачи, плаващи атомни електроцентрали, както и стационарни атомни централи от типа на Чернобил, защо да няма и едни "буревестник"Атомни ледоразбивачи се нуждае за да поддържа целогодишно отворен северния морски път за търговско корабоплаване - Преимущества по-къс, по-малък и по-регулиран трафик и няма пиратиВсяка атомна подводница или Самолетоносач е реално плаваща атомна електроцентрала за военни цели Смятай кой колко има...

81

Анонимен

преди 4 години

До Да има нуждаЯ прочети долния пост

80

Анонимен

преди 4 години

Тук е пълно с ненаиграли се деца. Още си играят на войници. Значи САЩ искал да завземе Русия. И как точно ще я завземе? Ще я засипе с атомни бомби. И после за какво им е на американците осраната и радиоактивно заразена Русия? Според други Русия била заплаха за САЩ. И как точно? Ами по същия начин. А бе, вие иидиоти ли сте? Не разбрахте ли, че атомна война не може да има и никой не я иска. Може би, според вас Путин иска да яде консерви на 50м. под земята до края на живота си?

79

Анонимен

преди 4 години

АБСОЛЮТНО !!! А който има нещо в главата си-да МИСЛИ !!!

78

Ааааааа!

преди 4 години

В ежедневието си не използваме джихад като нещо вдъхновяващо и даващо ни криле , но Европа импортира джихадисти и расисти в огромни количества, убеждавайки ни че ако ги опознаем ще ги обикнем вероятно тяхната същност, а именно ДЖИХАДА И РАСИЗМА НА " БЕЖАНЦИТЕ " пред който са безсилни американските цветни революции насаждащи европейски ценности с ракети , бомби и тн

77

Анонимен

преди 4 години

От края на 15в. досега, независимо от управлението, Русия води имперска политика, белязана от извратената и безумна национална концепция за "Трети Рим" и завладяване на проливите. За руското полит-православие пък хич не ми се коментира. За тях средновековни българи, български език не съществуват, а "старославяни" и "старославянски". А сърби и сръбски, видите ли, имало. За т.нар. "освобождение" трябва да сме им задължени още 6000год. и да им лижем ботушите, а земята ни смятат за тяхна губерния.