150

Анонимен

преди 4 години

бегай дорде дават у Валенция, защото туку виж ти направили едно АЛО по оная жица и ти донесли от оная бира БИРА

149

Анонимен

преди 4 години

Пламенчо много ценен кадър, чак ще се избият да му търсят нова службица. Явно номера с прокурор не мина и сега се пробва номера с консул дали ще мине. ако няма протести и народа си блее - всичко е 6!

148

Анонимен

преди 4 години

г-н Георгиев - "наследникът" на Филип Златанов, председателя на бившата Комисия с тефтерчето, в което се казваше "кой да се удари" ... ама аз мисля, като се замисля, даже съм почти сигурен че абсурд Георгиев да е имал "някакво тефтерче" .......Как мислите?

147

Няма значение

преди 4 години

И това ще го преглътнем, колко други неща преглътнахме...в дълбока кома е изпаднал народът, а ББ и всички останали дерибеи съвсем са се разпасали. Пжвсеместна наглост и безочие. Вместо да търка наровете в затвора, или най-малкото да отиде в девета глуха, той ще си гледа кефа във Валенсия. Ние сме виновни, всички ние, които само си чешем езиците и телефоните.

146

Анонимен

преди 4 години

Ще служи в името на терасата

145

Анонимен

преди 4 години

След Росен Плевела, пуснаха в разход Пацо Валенцията за да одвлекат вниманието от избора з прокурор

144

Няма такава държава

преди 4 години

Такава наглост историята не помни.Вместо осъден и публично обруган ,крадливия герберунгелски прокурор-шеф на Комисията за борба с корупцията!!! е назначен за консул във Валенсия.Егати държавата ,егати комисията ,егати консула-терасаджия и обикновен далавераджия.Някой сеща ли се какви качества има Пламенчо?Аз да:послушание и слугинаж ,слугинаж и послушание.Това са единствените качества на всеки преуспял герберунгел.

143

Анонимен

преди 4 години

Смърди на ''Ало Ваньо..''За да го скрие далеч и бързо ББ,явно тоя го държи за топките,пази записа вероятно.Скоро ще има тричане,съвсем скоро!!!!

142

Анонимен

преди 4 години

Пламен Георгиев е генерален консул на ГЕРБ във Валенсия. България е против, нарушителите на закона да заемат такива длъжности.

141

Анонимен

преди 4 години

А бе домът на консула в Валенсия дали има тераса с сауна,джакузи,барбекю и др. екстри ? Ако няма,това назначение си е живо наказание.

140

BG-BKP

преди 4 години

нещо..... От Валенсия няма да може автоматично да се върне в прокуратурата, защото дипломатическият пост не фигурира сред изрично упоменатите в закона за съдебната власт държавни длъжности и народни представители, които се възстановяват в магистратурата, след като им изтече мандатът. ......... oсвен след това да стане "папа"......не го виждам....а и с тая страхова невроза от дрони......

139

нали

преди 4 години

нали управляващите все се пъчат че управляват от името на народае този народ за пореден път им показва, че не е съгласен с такова решениеПитам , трябва ли да се слуша народа или да ?

138

123

преди 4 години

защо на тайно заседание ?срам ли ги е било ? или да не разберат Испанците , кой им изпращаме

137

Ванката

преди 4 години

Ееее ... ми да... Няма такава държава!!!!

136

Анонимен

преди 4 години

Пламен Георгиев....."скоклюту"......да не стане "ту във ляво -ту във дясно право във л..ото прясно"

135

Анонимен

преди 4 години

КПКОНПИ е истинският инструмент за правене на политика в България. Срещу неудобните на властта политици може да се стартират редица разследвания, които, проточвайки се с години, ги държат както във финансово, така и в чисто имиджово подчинение. А стартиралите проверки срещу тези, които са се откупили с вярност или правилни позиции, лесно могат, съвсем по устав, да бъдат прекратени и да се обърнат в ПР-инструмент. " Пламен Георгиев" не знам дали ще спи спокойно ....!!!

134

Анонимен

преди 4 години

Заглавие: Юристи с поредни разкрития за КОНПИ, след Кървавото писмо .... копи пеис в гуглето и ........

133

анонимен

преди 4 години

ТОВА НЕ Е НЕЩО НОВО. ВСИЧКИ ПРОВАЛИЛИ СЕ ВЕДНАГА ГИ ИЗПРАЩАТ Я ПОСЛАНИЦИ, Я КОНСУЛ, Я АТАШЕ В ЧУЖБИНА. ТАКА БЪРЗО ЩЕ ГИ ЗАБРАВИ НАРОДА А ТЕ ЩЕ СИ ПОЖИВЕЯТ РАЗКОШНО В ЧУЖБИНА. ВЪРНЕТЕ СЕ КЪМ СТАТИСТИКАТА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНАТА. КОИ, КОГА И КЪДЕ СА ИЗПРАТЕНИ. ЛОШО ЛИ ИМ Е ТАМ?????

132

SDI

преди 4 години

После се чудим защо не ни пускат в Шенген. Били сме изпълнявали всички условия. Ха ха ха.

131

Анонимен

преди 4 години

6. Подиграха се на българската общност в Испания, като пращат там човек, който няма понятие от дипломатическа и консулска дейност, само и само да не дразни с присъствието си в София.Е, явно е много важен. И кой се подиграва с хора и институции ли? Има само един, който може да осигури тази светкавична поредица от абсурди - Бойко Борисов. Браво за ефективността! Но помнете - трупът е скрит, но уликите остават!