8

Анонимен

преди 4 години

Прпдукт на Сорос, беше Груевски, преди да му врътне кранчето. Заев е продукт на Станишев и ПЕС. Самият Сорос е комплексиран социалист. Това е, защото когато дядо ми лягаше по релсите за да спасява българските евреи, Малкото Соросче го използуваха за стъв при лова в Унгария. Пускали го да звъни на някоя врата, дето се предполагало, че са евреи и да каже добър ден на ирдиш. В Скопие пък подскачаха от нетърпение, да депортират евреите, че да гушнат имотите.

7

Българин

преди 4 години

Заев е продукт на Сорос.Те нямат съвест и никакви родолюбие.Така,че е ясно да не мисли за оставка.Тези индивиди са последните,които ще се съобразят с волята на народа!

6

Анонимен

преди 4 години

В същност Заев описва античната македонска история и славянския език, който са измислили и са говорили древните македони. ***-ас, в същността си е гръцка транскрипция на Аз-Педрика - основателят на македонската династия, известна още, като "педарите".

5

Анонимен

преди 4 години

Крясъците срещу България от привържениците на ДПМН достигнаха до кречендо. Така наречената патриотично-комунистическа диаспора в Канада и особено в Австралия, организира срещи с чужди посланници, където разяснява, как българските фашистки окупатори изтрепали античко-македонските евреи. Директно се искат репарации за "окупацията 1941-44" и връщането на Пиринско. Българите по македонските форуми си банират директно, без никакви обяснения. Ние благо си мълчим и спорим за Гоце Делчев!

4

Анонимен

преди 4 години

Дон КиЗай и вятърните мелници. След Миколаш Груши, пораншен Груевски, пораншен Груюс и някогашен Груев, там вече нищо не може да се направи. И Заев, пораншен Зайевич, не може. След свалянето му, тази безмислица се разпада. Водим неправилна политика, като се мешаме там. Накрая ще ни обвинят за виновници на всичко. Средното IQ, там излезна 33!

3

Анонимен

преди 4 години

тоя скоро ще е водещ на джендараския парад у Скопие, колко ниш трябва да си да се извиняваш на тези

2

КЛ

преди 4 години

"Зоран Заев не мисли за оставка, нито за предсрочен вот". Разбира се. Все пак "северно-македонците" са си чисти българи. :)

1

odpo

преди 4 години

Българска работа, ама Северно Македоска хахах Тия даже и тея далавери крадът от нас