11

Анонимен

преди 4 години

Мостовете, построени от ГЕРБерастите уж са от бетон, а горят като факли и колоните им се цепят. Ха-ха-ха

10

Анонимен

преди 4 години

Последно да уточним. На тоя прокурор му дават изгоряло предприятие или предприятието го дават на прокурор? Щото в първият вариант се чудя на тоя прокурор, за какъв греАздей му е изгоряла фабрика, а другия се чудя, ако прокурорът осъди "предприятието", дали то ще влезе в затвора.Бързаков! Май много си бързал да станеш платен драскач и си пропуснал да ходиш на даскало!?

9

анонимен

преди 4 години

Нека кмета на Дупница Чимев да размисли за сметището, което иска да изгради в с.Джерман, на километър от изгорелите *** и магистрала Струма! От години се водят битки и хората не сме съгласни за това сметище, което трябва да преработва *** на 4 общини! Виждаме каква опасност представлява складирането на отпадъци!

8

Анонимен

преди 4 години

По време на война, пред настъплението врага се взривяват мостове, за да им се попречи. Това са го запалили по моста, за да се затрудни потока туристи към Гърция. Че татуираните скотовеи и големите бизнесмяни вият от глад по лаймоморието.

7

Анонимен

преди 4 години

Тука има едни ромове дето са завзели няколко декара на които незаконно чупят коли поне от 15 години!Всичко е заринато от *** и масла,денонощно горят пластмаси,кабели и гуми но на никого от властите не му правят впечатление облаците от черни пушеци стелещи се на километри!Тиквария!

6

Анонимен

преди 4 години

Защо и от кой не е било изместено това сметище?

5

Анонимен

преди 4 години

Сега хиляди пътуващи коли ще заобикалят цяло лято в жегите и задръстванията. Шофьорите ще се изнервят, ще стават катастрофи, кой ще поеме отговорност за всичко това?

4

ай сиктир

преди 4 години

По места местните дерибеи като тоя собственик правят каквото си поискат и АПИ този път са прави съд до дупка само, че това е половината от проблема. Къде са спали от общината сигурен съм, че има достатъчно калинки назначени уж да контролират да не се допускат такива издънки. Те също трябва да станат клиенти на прокуратурата.

3

zeus

преди 4 години

Тук все чакаме да стане сакатлъка, та да вземем мерки. Това сметище не е от вчера, кой не си е свършил работата да го премахне или просто са си затваряли очите за някой лев?

2

Анонимен

преди 4 години

Този "умник" трябва да бъде евтаназиран незабавно!После да му разпродадат имуществото и да платят щетите.

1

Анонимен

преди 4 години

Айде ГешеФТОВ - разкатай ги лошите.До изборите има малко време. Ти си новият главен секретар Боко Тиквата.После нещо и премиерче може да те направи Мафията.