32

Анонимен

преди 4 години

Според действащия НК всичко което прилича на пистолет се квалифицира като въоръжено нападение и може нападателя да бъде убит без превишаване на неизбежната самоотбрана. Въпросът е дали всеки е способен да отнеме човешки живот, без да му се отрази на психиката.

31

Не боя

преди 4 години

До Анонимен 32Могат директно да те застрелят и да пледираш неизбежна самоотбрана. Но в някои други държави. Да не кажем в една. У нас след последните промени в НК вече се разширяват пределите на неизбежната самоотбрана - ако те нападнат по тъмно повече от едно лице, ако те нападнат в имота ти. Преди трябваше и ти да си отнесъл някой куршум или поне двама-трима да те колят, за да си сигурен, че ще те оправдаят напълно. Сега след промените - ще видим каква ще е съдебната практика.

30

Анонимен

преди 4 години

Че то газовия пистолет оръжие ли е изобщо? С него нищо не можеш да направиш, а само боя ще си изядеш.

29

Четирима ще са зян

преди 4 години

До Анонимен 28Ти ще си четвъртият. Да гръмнеш трима непълнолетни с боен пистолет на улицата посред бял ден, че и да ги убиеш - ще си отлежиш поне 10 годинки без коментар.Освен ако евентуално не са те подпукали едновременно с три калашника - т.е. организиран опит за убийство. За утрепани при хулигански скандали - ще лешиш и още как. Те са пет-шест човека - тяхната дума срещу твоята. Пияни не пияни - ще лешиш.

28

Да не вярваш

преди 4 години

До Анонимен 28Състезател съм по динамична и прецизна стрелба от 15 години. Имам 98 от 100 точки на 25 м. с Макаров. И НЕ нося с мен огнестрелно оръжие, освен ако няма конкретна причина за това, т.е. изключително рядко.Като Ви чете човек по форумите всеки ден в България трябва да биват утрепвани поне по няколко хиляди души. А реално от 480 000 българи с оръжие има 51 убити на година. 2/3 - пиянски или ловни инциденти. Та, на приказки сме големи юнаци, на живо - на никой не му се лежи.

27

Който щади пръчката,

преди 4 години

не щади чедото си. Така пише в Библията.А добрите педагози отдавна са открили, че един задвратник съсредоточава децата, защото спомага орозяването на мозъка. Ама хубав задратник, с поне 50 см. засилка така.Вече ако няма мозък тогава си трябва "Здрав тупаник, драги ми господине" както казваше Йордан Радичков в "Ние, врабчетата".

26

Анонимен

преди 4 години

Добре че не са случили на човек с истинско оръжие. Заради такива *** нося боен пистолет почти навсякъде. Нямаше да ги бавя, поне 3ма щяха да са зян, ама откъде акъл да мисли.

25

Пакостници

преди 4 години

Летните детски игри доста са се променили от едно време.

24

Анонимен

преди 4 години

Слави ги отгледа от 19 години. Това е поколението "Шъ" - Шоуто на Слаи, Битиви и Фейсбук.

23

Анонимен

преди 4 години

Капиталистически ценности - дрога, чалга и т.н. Няма ли такава държава: "Седем-осми" ?Има такава държава и Ку-ку бенд са нейни певци и Слаи е продуцент.

22

Анонимен

преди 4 години

канабиса е виновен и за климатичните промени. всички ало апаши са на канабис. терористите ползват само канабис и т.н. всички те си признаха

21

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВъзпитани са от "лошият комунизъм" нали така, драги ми веган-***?върви да целуваш козите с Нинова бе каскет омачкан. Любимия ти комунизъм отдавна yмря.

20

К6

преди 4 години

не са виновни децата на Бургас, друсани са , Виновни са дилърите които всички ги знаят включително и полицията ///

19

Само да ми падне

преди 4 години

Ще му завра пистолета сещате се къде и ще натискам спусъка докато не се чуе "клик".На една такава групичка хулиганчета рязко им се изпари смелостта, изтрузняха всички за около минута. Уж бяха заедно а бягат в различни посоки.

18

Анонимен

преди 4 години

смъртната присъда, трудовите лагери и ТВУ _тата трябва да се възстановят - СПЕШНО!

17

Човек

преди 4 години

Интересно като са насочили газов пистолет ако потърпевшият беше извадил боен какво щеше да стане.

16

Анонимен

преди 4 години

Възпитани са от "лошият комунизъм" нали така, драги ми веган-***? *** си да обърнете с хастара навън, хората вече видяха какво ни носи демокрацията. Колкото до лошият комунизъм, то тогава тия вече щяха да са на пихтя в някоя милиция. Важното е да има банани по цяла година и по европейски "прави" краставици!Нещастници!

15

Горките деца

преди 4 години

Дано лошите полицаи не са наранили чувствата им. Или да са им нанесли психоЛологическа травма, не дай си Боже.

14

Анонимен

преди 4 години

*** направили пълни самопризнания.

13

до 7

преди 4 години

До Бай ТошоМутрите не бяха ли твоята златна спортна младеж? Заради техните рекети мнозина изгубиха заложените си за кредит жилища .Други бяха принудени да емигрират и намаляхме с 2,5 милиона.