292

Онанимен

преди 4 години

Манолова няма да спечели. Цитираната класация в статията е от Галъп, които винаги прогнозират 5% повече гласове за комунистите.Няма да ви се получи! Комунистически кмет няма да има този век. В гробището си се избирайте, колкото искате!

291

има мафия

преди 4 години

по този избирателен закон малките нямат шанс просто сърцето ми се къса от репресирано от комунистите семейство съм но ще гласувам за манолова няма вече комунисти и анти има мафия и тя е герб

290

ЦРУ

преди 4 години

До ГЕНИАЛНО БГ 296........А ние се чудиме....кого ще заблудиш ...бе *** почервенял ! Ж.Ж. ...САМ СВАЛИ ТОТАЛИТАРНАТА ДЪРЖАВА ! Знаеше как деиства .....и в Испания...и Германия ..и НРБ .и винаги е деиствал с мисъл - БЕЗКРЪВНА РЕВОЛЮЦИЯ ! А СДС беше бъкано с ченгета и доносници от ДС ...и като Е.К.

289

Анонимен

преди 4 години

Този път няма да гласувам за партия ,за която и партия да гласувам ,уж бил демократи а се хоп пак комунист е моля....ще гласувам за Б.Бонев -млад ,интелигентен ,образован и БЕЗПАРТИЕН ! Гледах го вече 2 пъти по телевизията и останах с отлични впечатления !

288

Софиянец

преди 4 години

Едната от Самоков, едната от Кюстендил. Селяния до шия...

287

Анонимен

преди 4 години

На Фъндъкова кампанията ще я плати ГЕРБ(от държавни субсидии).На Манолова кой ще плати кампанията, като Червивата партия е фалирала? Сигурно някой "социалнослаб добър чичко", който не иска нищо в замяна - само фирка под масата...на яхтата!

286

Анонимен

преди 4 години

Да бе,млад и независим кмет.Видяхме младите и независими които доведе Царя - оказаха се зависими само от собствената далавера.Партийният кандидат подлежи на контрол от издигналата го партия, а независимия от тъмни субекти, които тайно финансират кампанията му.Една кампания за кмет в Сифия струва стотици хиляди платени легално и още повече нелегално платени пари.Тичат едни стотици организатори, които получават пари от партия(партийни субсидии), а независимия кандидат от скрит олигарх.Мая също!

285

Анонимен

преди 4 години

Фандъчката е класи над това русо недоразумение ......

284

точка

преди 4 години

Софиянци не желаят партийно обвързан кмет.Нито с червено потекло.Нито Фандъкова,нито Манолова.Искаме млад,образован мъж,неподкупен и с визия за доброто развитие на столицата,а не мутренско презастояване и некачествени ремонти.Да спрат политическите боричкания за назначения на отговорни длъжности.

283

Анонимен

преди 4 години

В София отдавна няма граждани. Така че ще е или фандъка, или маяма. С такъв материал -толкова. Селяния до шия.

282

Анонимен

преди 4 години

Ужас. Това олицетворение на селянията.... това доказва, че *** окончателно са превзели града.... уви

281

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувсм за Мая та да изметеме герберите от София първо и след това от България

280

Хаха

преди 4 години

Единственото което ще постигнат "независимите" агенции с подобни глупости, е че ще мобилизират Софиянци да гласуват масово.Ужасени от вероятността столицата ,да попадне в лапите на бсп .С което загубата на червената Мая ще е съкрушителна.

279

Истината

преди 4 години

Комунистката Мая води в София хахахаааааааа Поредния виц на червените социолози.Комунистите водеха и преди Евроизборите , във всички агенции ,които 99% са финансирани от тях.Тези уж независими" агенции са последното, и единствено оръжие на *** да манипулират народа.

278

ГЕНИАЛНО БГ

преди 4 години

Винаги съм се чудил какво е синьото в члена на БКП и марксистки фундаменталист Ж"ельо Жабешкото затопляне Ж"елев създател на СДССельоВеселиновския се знае че е почетен мултак и фен на ЦСКА от СофияНепомирисвал никога затвор за разлика от Кошлуков и изтърпявал наказание заедно с В.Дърева вероятно за проявена н"екадърност недопустима за член на БКПСкрит таен възродител и милиционер на базата че е ЖАБА и ще садим портокали на ВИТОШАКато Красимир Гергов и левскаря Станислав Трифонов бе!

277

Анонимен

преди 4 години

До стар софиянец Комунист да спасява нещо ? Де се е чуло и видяло ?!

276

Анонимен

преди 4 години

Заглавието е пълна порнография : "Незапочналата битка за София: Манолова води на Фандъкова с 5%" Тоест Няма още битка, ама нека да си курдисаме Май'чето да води, и то с 5% Друго си е когато започне битката Мая вече да с 5% аванс !

275

Анонимен

преди 4 години

Един голям плюс за това млади момче Б.Бонев ! Зарежете партиите -те са кръвопийци !

274

Анонимен

преди 4 години

За да избегнем пак комунист да е начело на София защото и Мая и Данчето са си комунистически щерки ,и това че се представят за демократки нищо не значи да изберем Борис Бонев -млад , интелигентен ,образоват и независим !

273

Анонимен

преди 4 години

Ето слънцето се задава на хоризонта...