237

Истински лъжи

преди 4 години

Абе тия нормни ли са ???????Как ще повериш построяване на АЕЦ на фирма която е нанесла.повече радиоктивни щети на човечеството ,отколкото всички други накуп в световен мащаб!Товапнаще управници да големи слабоумни ***, а е елементарно заложи на най сигурното,това което няма регистрирани инциденти,няма значение френско,немско,американско,но не и руско или китайско!Най-малко необходимото нещо е АЕЦ и то от путинциален враг,а най добре без АЕц!

236

x

преди 4 години

пълни глупости. Изгониха руснаците сега пак елате.пълна простотия.

235

Зозо

преди 4 години

Да припомня: Самолетът ще е Ф-16, Белене и тръба за Сърбия няма да има!!!

234

Reptile

преди 4 години

Колко мъка за червените буболечки?! Ама, ша искат да строят без пари, не се напрягайте толкоз. Бойко си изиграва картите правилно и с ЕС и с Русия и с Турция... на нов мандат отиват нещата червенушки!

233

Дудуу

преди 4 години

Белене е анти-български проект.

232

Анонимен

преди 4 години

Добре бе госпожо министър, защо трябва да лъжете хората и да ги мамите с излишни надежди? Кой нормален на света ще ви построи АЕЦ безплатно само защото вие гербаджиите искате така? Измисляте си ситуации фантазирате си.

231

Анонимен

преди 4 години

Теменужката нарочно заблуждава населението, руснаците отдавна са се отказали да правят каквото и да е с България докато Боко Еднокнижник е на власт. Енергийната калинка приказва празни приказки, никаква аец белене няма да има поне още 5 години.

230

Waffen SS

преди 4 години

""Туркменистан е четвърта в света по запаси на природен газ. Това е Каспийският регион, на който ние изключително много разчитаме, за да реализираме своите приоритети за диверсификация", каза тя.""И от къде ще премите тази газ.Едното трасе е през Русия,през Черно море ,Турция.Другото е през Капийско море,Азербейджан,турция,Гърция и смехотворният интерконектор.И в двата случая цените ще са атрактивни/високи/.Ние продадохме шанса за директни доставки след като отказахме ЮП,

229

Антибоко

преди 4 години

Хората говорят за тесла,токамак,а ние за въглища и нов Чернобил,с период на изплащане 50 години. Само корупцията в БГ движи инвестиционни намерения на тиква и калинки.

228

велоси педист

преди 4 години

Можем да изградим централа с европейски пари.Милиони педалисгенератори ще ги въртим и ще правим ток за да светят булевардите и народното събрание в ярки светлини.Хем ще е безплатен тока и полезно за здравето.Особено за павлова

227

Бай Иван

преди 4 години

Еврочиновниците, които искат да узаконят педофилията и кръвосмешението, винаги са пречели на всякакви смислени действия, така че и сега ще стане същото ;) !!!

226

Анонимен

преди 4 години

Социализмът построи 6 ядрени блока.Капитализмът 30 години не може да построи нищо.С чужди пари от помощи построиха метрото на София и няколко менте магистрали по 2 платна.Капитализмът строи мутробарокови сгради в градинките на социализма.

225

Kit Chelin

преди 4 години

Десет загубени години. Да ми е на бай *** вторият акъл. Тази направи всичко възможно с ревизията си на АЕЦ Белене и ББ с обиколките си до Брюксел и по света да спрат проекта, а сега се молят руснаците да участват. Загубихме и близо 4 млр. лв от транзитни такси, ако беше построен Южен поток. Тези погребаха България. Направиха държавния дълг 3 пъти по голям, сега и 2 млр. лв. дефицит заради самолетите и непрекъснато се хвалят с успехи. Истински комунизъм в действие. Наглеци.

224

стар ром

преди 4 години

Престанете да се карате и обиждате по-грубо, и по-вулгарно, и от ромите!!!!Първо - имаме 2 атомни енерго блока които засега са ни достатъчни!Второ- ако толкова е наложително бихме могли да закупим Един допълнителен атомен енерго блок и да използваме инфраструктурата на АЕЦ Козлодуй!Трето- причината за високите цени на електроенергията за населението са от американските ТЕЦ-ове.Четвърто- Държавата няма ПариПето- американците вече не строят АЕЦ- ове.

223

ГЕТОВ

преди 4 години

До Анонимен: Според Румен Петков ,Станишев и БСП са спрели строителството на Белене и Южен поток. Да се смееш ли ,да плачеш ли - и най непросветения знае ,че това направиха СДС и ГЕРБ. НО , НА ПИКЛЬОТО И БЕЗ ТОВА НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА -ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЪРВАНОВ.

222

Анонимен

преди 4 години

До 247 Бай Хасане, акъл-море, пак ли ти, бе?

221

Анонимен

преди 4 години

Тази централа ще ни зароби окончателно!Но безкрайно търпеливият и *** БЪЛГАРСКИ НАРОД друго не заслужава!!!!!

220

Анонимен

преди 4 години

Цяла България ще излезе против тези гъъзолизци-ГЕРБ и другите комунисти, които продължават да даряват родината ни на азиатските варвари! Тази банкянска мутра прави какво прави и все ходи да се дупи на Путин! Само на *** не му е ясно, че Путин го сложи на този пост, като много добре знаеше, какъв е продажник.

219

Българин

преди 4 години

До АнонименТози гьол , ако се осъществи ще му изяде главата , 50% от избирателите му ще изчезнат!

218

Анонимен

преди 4 години

Ако имахме истински журналисти, а не слуги на Бойко, в момента щяха да го разпитват защо "гьола", от който уж нямахме нужда, изведнъж се превърна в стратегически обект от национално значение. Също така щяха да му задават въпроси за 1,1 милиарда лева глоба, която платихме заради решението му да прекрати договора.