40

Анонимен

преди 4 години

Вавринака пада 6:4, 6:4 от Медведев.Вавринка е дОбър ама само за Асковския ......ХА-ХА-ХА

39

гражданин

преди 4 години

Да прави бенефис и да се връща обратно в Хаскоу. Може там да направи фен клуб на Шерцингер.

38

Анонимен

преди 4 години

Не знам на тоя какво му въздишат нашите родни кифли...

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Питаме но отговор НЯМА !!И това няма нищо с хейтърството !!Беше му ОТКАЗАН уайл карт.Примадоната не искал да играе квалификации.44ти и 48ми играят квалификации.А селския бек НЕ.Питам ЗАЩО ?!?!?!

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Селски, да правиш аналогия със случая на Мъри и ДришУ значи че тотално не си в час или пък си фен/от родата на АскоУу.Жалък пигмей си.

35

Анонимен

преди 4 години

До Иван ЗлатарскиМястото му преди 2 години беше около двайсти сега е около сто и двайсети.Това е положението все едно на кой му харесва и на кой не.

34

Иван Златарски

преди 4 години

Гледах статистиката от мача - тя не е толкова зле, с изключение на двойните грешки (10:0), от които 4 или 5 бяха в пробива във втория сет, който просто безотговорно предаде. Иначе - както си го знаем - всичко опира до неспособността му да печели често важните точки. Не знам защо - ние, българите - сме решили, че е най-добрият и затова сме често разочаровани. Ами не е - все някои трябва да бъдат 10-и, 20-и, 30-и в ранглистата. Може би там си му е мястото реално.

33

Анонимен

преди 4 години

Анди Мъри загуби от Гаске. Дали и него така го оплюват сънародниците му?Чилич загуби от Албот (на 39 място), него оплюват ли го?Монфис, Басилашвили и т.н. един куп тенисисти загубиха от тенисисти значително по-назад в класацията, а Гришо на 74-то място загуби при равностойна игра от Вавринка.

32

Анонимен

преди 4 години

Силен Гришо с по-различна игра след контузията. А дано пак се върне на върха в световния тенис.

31

Анонимен

преди 4 години

Само хейтърите питат защо Гришо е в основната схема, защото не разбират от тенис и не знаят правилата на тениса. И разбира се още в неделя видях схемата с Гришо срещу Вавринка. То от омраза се ослепява, да знаеш.

30

Анонимен

преди 4 години

Първи кръг forever !!!Да се ориентира към турнири подходящи за нивото му!!За чалънджъри гооворя!!!!Примадоната от Асково.............ЖАЛЪК!Виж *** как сЪ фъргам, виж мЪ как сЪ мятЪм.Дайте му кофа студена вода да се полее.Дайте му червен потник да покаже "баници".

29

Анонимен

преди 4 години

Браво Гришо, ти си велик!

28

Анонимен

преди 4 години

Следващата седмица Гришо ще е 78-ми, но може и да е 79-ти, ако Стив Джонсън победи в чаланджер турнира във Ванкувър. Няма как да е извън топ 80, както пише в новината.И разбира се това му е пета загуба в последните пет мача с Вавринка, а не четвърта, както пише в новината.

27

Горд българин

преди 4 години

Добре игра Гришо, даже много добре, но с Вавринка няма късмет. За последен път Гришо победи Вавринка на същия този турнир през 2016 година, а после има 5 поредни загуби, вкл. и вчерашната, вкл. и две загуби през 2018-та на US Open и Уимбълдън, а тогава Гришо беше във върхова форма. Дано се е оправил от контузията и пак да ни радва с победи.

26

Фейк Нюз

преди 4 години

Не е възможно Григор да е загубил. Той винаги бие.

25

кики

преди 4 години

брей за пръв път чувам и виждам че григор загуби бреййййй

24

Анонимен

преди 4 години

Дришиьето било отпаднало още в първия кръг.Сори ама това не е никаква новина, а нещо много нормално.

23

Случаен

преди 4 години

Колко злоба и простотия се сипят в коментарите.А човек дори и с кола да се движи пътят е ту нагоре, ту надолу,наляво и надясно.Не може вечно да си нагоре.Спрете със злобата си.Успех на Григор.Може, изкарва си парите, ние като не можем да ги изкараме с тенис - поне да спрем да плюем.

22

Тенесиста

преди 4 години

Ко му пука бе.Нали си направи милионите.Скоро ще се върне на село да си копа градинкат и да дои овцете и козите.

21

Анонимен

преди 4 години

Добре се е ориентирало момчето да отвори школа по тенис.