68

Хахаххаха

преди 4 години

Единствено се разбира, че някой е хвърлил око на природните им ресурси и да чакаме инвазия....

67

Анонимен

преди 4 години

alo gocho s tova svinsko ime ne te li hvana 4umata

66

Shark

преди 4 години

До Знаещ. А тук мутрите спира ли ги полиция? Глобява ли ги? Там поне това се прави само за семейството на президента.

65

Анонимен

преди 4 години

Да си "затегят колата", не ми дреме.

64

Анонимен

преди 4 години

Гурбангули има нов приятел. Казва се Банкянгули!

63

Знаещ за коментар 62

преди 4 години

Цифрата 7 де, не числото 7.Разбрахте ме все пак :-)

62

Гoшу

преди 4 години

До Ох!Те тукашните илитерати са за 2 и 1/2. *** в Блиц да видиш там какви пишат статиите и как ги пишат. Ни синтаксис, ни пунктуация, ни граматика. Имам чувството, че са ги събрали изпод някоя мост и са ги сложили да работят за 100 лева на месец.

61

Ох!

преди 4 години

С интерес започнах да чета статията, но като стигнах до "богатите заложби на газ", се ядосах и не я дочетох. Всеки ден правите по някоя такава издънка. С две думи, редакторът да прочете що е то заложби, залежи и каква е разликата между тях!

60

Гoшу

преди 4 години

Нашите путинoпитеци сигурно мед им е капало на сърцето, когато са чели статията. Те много обичат такива държави, където се управляват еднолично от тирани, където магазините са празни и за всяко нещо което се появи се чака на километрични опашки. Те само такива държави признават и смятат, че са нормални, а демокрацията е нещо много лошо :)))

59

Знаещ

преди 4 години

Мога да ти кажа и, че в Туркменистан номера на автомобили, в които има числото 7 се издават само на семейството на президента, за да не ги спира полицията ако ще да летят по пътя с 300.Издаден е специален указ за това, за да може полицията да разпознава автомобилите на президентското (кралското) семейство.

58

Знаещ

преди 4 години

До SharkПинко, познавам човека, който е учил президента на Туркменистан да дрифти с Ферарито си.Човека е носил пояс с $5000 под ризата си в случай, че стане нещо непредвидено, за да може да дава подкупи и да излезе от страната.

57

Анонимен

преди 4 години

И с тези изpоди нашия *** ще върти търговия за милиарди.

56

Shark

преди 4 години

Така! Това е поръчкова статия за това колко е лош туркменистанския лидер, с цел насаждане на мнение че трябва да бъде свален. Венецуела номер 2 се подготвя. Всеки, който не играе по свирката на големия кравар трябва да бъде свален. на тази писаница аз не вярвам. А не е зле ние да гледаме нас си. Защото не знам дали туркменистан са отшелническа нация, но знам, че ние сме нация от овце и предатели, нация със затихващи функции.

55

123

преди 4 години

ТОЙ не го ли знае/ше / това за Туркмения ?какво прави въобще там? Или никой нормален не го кани... и ето да иде някъдеПък и кани Гурбангули-то тук, юе му даде и орден даже А там положението е по зле от описаното даже !! вижте - погуглете и всичко го има

54

РУССКИИ ОККУПАНТ

преди 4 години

Разбира се, всеки който управлява страната си в интерес на гражданите и, а не на Вашингтон е диктатор и трябва незабавно да му се организира едма цветно-пролетна революция!

53

Знаещ

преди 4 години

В руските сателити е така.Показват на раята някой и добитъка веднага започва да го боготвори.У нас последен пример е Румбата Радев.Изникна от нищото, но само защото комунистите го посочиха електората веднага го прие без резерви и дори започна да му приписва качества, които той въобще не притежава.

52

Анонимен

преди 4 години

a za balgarskite diktatori koito sasipaha i sasipvat Balgariq i dve dumi nqma.Bg mediite sa pod absolyuten diktatorsk (sionoevreyski) kontrol. Kato primer v toq sayt nikoga ne e imalo kritiki sre6tu na6to diktator4e i gospodarite mu ot kravariq.

51

Да

преди 4 години

И ми е интересно като е държава с диктатор, какво прави боцко там и иска да прави бизнес с тази държава с диктатора.

50

Константин

преди 4 години

Това се наричат продажни и лицемерни медии, контролирани не от свободата на словото, а от парите и заповедите на силните на деня. Пуска се тази статия, ами то и тук е така, само трябва да се сменят имената на държавите, и боцко играйка футбол, тенис, кара влак, лодки и коли и е каратист и пехливанин. Но в тази статия не прочетох за стандарта на живот в тази държава, ние сме съвсем малко по-добре от тях според статистиката.

49

фен

преди 4 години

Предлагам да се сборят Бойко и Гурбунмангали, да видим кой е по-як.